Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Új hírek a Simtraintől

IST 2010 március 31 Nincs megjegyzés

glacierA svácji illetőségű Simtraint azt hiszem az MSTS rajongók lassan a kiválóan modellezett pályái helyett a sorozatos csúszásai alapján sorolják be a fejlesztők közé. Még tavaly februárban adtam hírt először a Glacier-Express 2 készítéséről, amelyben Landquart és Disentis között  vonatozhatunk mintegy 73 kilométeren át. Akkor 2009. júniust jelölték meg megjelenési időpontként, ami aztán később novemberre, 2010 első negyedévére, majd most nyárra tolódott. Azt, hogy dolgoznak rajta az bizonyítja, hogy feltettek a pálya honlapjára pár képet.

Ezek között találhatunk egy kollekciót Untervaz állomásáról, ebből egy képernyőmentést én is megmutatok:

Untervaz11

Valamint a mellette lévő betongyárról is:

Untervaz16

További hír a csapat háza tájáról, hogy készülődik egy újabb Plus Pack, ami az Allegra vonatok bemutatását tűzte ki célul maga elé. Ezek a villamos motorvonatok 2011-ben cserélik le teljesen az addig megszokott flottát a Bernina vonalon, így a svájci vasúti közlekedést modellező Simtrain ezzel kicsit elébe megy az eseményeknek, főleg mivel májusi megjelenést terveznek. A sietség persze nem baj, maximum akkor, ha emiatt csúszik mind a Glacier Express 2, mind a Gotthard Route 2. A Bernina Plus Pack Allegra névre hallgató kiegészítő 10 küldetést foglal majd magába és használatához a Bernina Express kiegészítőre is szükség lesz.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.