Főoldal » Egyebek, Szimulátorok, Virtuális Vasút

KTT9 – a Trainz tábor

Guriga 2010 április 16 Nincs megjegyzés

Ebben az évben, a hagyományoknak megfelelően, ismét megrendezésre kerül a Kreatív Trainz Tábor. Az idei táborozás rendhagyó lesz, ugyanis eltérünk a szokásos menetrendtől és nem a virtuális vasutazás lesz a tábor fő témája.

Az idén a Mozdonyvezetők Szakszervezetének debreceni tagcsoportjával közösen május 24-től kerékpártúrát szervezünk a Börzsönyben. A túrán debreceni és püspökladányi mozdonyvezető kollégák vesznek részt, valamint a H0 TTrainz Csapat tagjai és barátaink, ismerőseink. A KTT9-re jelentkező érdeklődőket is szeretettel várjuk a túrán…
Kreatív Trainz Tábor 9
Mi is az a KTT9? Azoknak az érdeklődőknek, akik még nem hallottak a KTT-ről, röviden összefoglalnám a lényeget. A KTT a H0 TTrainz Csapat által szervezett virtuális-vasúti tábor, amely kedvenc szimulátor programunk, a Trainz köré épül. A tábor során lehetőség van találkozni a csapat tagjaival, személyesen is megismerkedni egymással, bemutatni új fejlesztéseinket, pályáinkat, kötetlenül beszélgetni a vasútról és a Trainz-ről, megvitatni az esetleges játék közben felmerülő problémákat, modellezési tanácsokkal szolgálni, valamint közösen eltölteni egy jó hangulatú hétvégét.

A Menetrend
- Érkezés Kismarosra 2010. május 24.-én, hétfőn. Délután 14 órától lehet elfoglalni a szállást.
- Május 25., kedd. Kerékpártúra ajánlott útvonalon: Kismaros – Szokolya – Királyrét – Kóspallag – Márianosztra – Szob – Nagymaros – Kismaros. A táv kb. 65 km. Végig aszfalt, kisebb-nagyobb emelkedőkkel tarkítva. Szobtól kerékpárúton a Duna parton vezet az út.
- Május 26, szerda. Kerékpártúra ajánlott útvonalon: Kismaros – Nagymaros – Visegrád – Fellegvár – Tahitótfalu – Vác – Kismaros. A táv kb. 60 km. Nagymaroson és Vácon átkelünk a Dunán. A terep végig aszfalt, közút és kerékpárút vegyesen. A Fellegvárba vezető út erősen emelkedő.
- Május 27, csütörtök. Kerékpártúra ajánlott útvonalon: Kismaros – Vác – Budapest – Vác – Kismaros. Végig kerékpárút a Duna mellett. A táv kb. 85 km. Visszafelé vonattal is lehet jönni.
- Május 28, péntek. A kerékpártúrázók hazautaznak, a Trainz tábor látogatóinak érkezése.
- Május 29, szombat. KTT9. Számítógépezünk, filmeket nézünk, beszélgetünk, társasjátékozunk és jól érezzük magunkat.
- Május 30, vasárnap. Déli 12 óráig el kell hagyni a tábor színhelyét, így pakolunk és húzunk hazafelé.

Megközelítés, helyszín
A szállás Kismaroson van. Az autóval érkezők Vác felöl közelítenek, Kismaroson le kell térni jobbra a főútról Szokolya – Királyrét irányába. Ezen az úton haladva kb. 1 km után egy erős jobbos kanyart követően egyből balra kell befordulni az épülethez. A kisvasút Morgó megállóhelyéig már nem kell elmenni.
Aki vonattal jön, szintén ezen az útvonalon tudja megközelíteni a szállást. Kismaros megállóhelyen leszállva a Szokolya felé vezető útra kell lejönni és balra fordulva végighaladni az úton. Jobb kéz felé a kisvasút végállomása mellett haladunk el. Az út szinte végig a kisvasút mellett fut. Ha kisvonatra szállnak, akkor Morgó megállóhelyen kell leszállni, és visszagyalogolni kb. 300 métert.

Egyéb információk
A szállás egy nagy kőépületben van. 2-6 ágyas szobák vannak. Teljes felszereltségű konyha van, ágyneműt adnak. TV nincs (szerencsére). Van ping-pong asztal, lehet focizni, tollasozni. A sportszereket saját magunknak kell biztosítani. Ha nincs tűzgyújtási tilalom, akkor a tűzrakó helyet is lehet használni. A kisvonat végállomásánál ABC és nagyon jó kis étterem üzemel. A programot mi alakítjuk, tehát a tervtől nyugodtan el lehet térni.

Jelentkezés a túrára
A szállás költsége 2000 Ft/éjszaka/fő. A díjat a túrán résztvevőknek kell fizetni. Tehát aki hétfőtől jön kerékpározni, az ezzel a költséggel számoljon.
Kérjük, hogy az eltöltendő éjszakák számát is jelezzék a jelentkezők! Aki egész hétre jön, annak csak 4 éjszakát kell fizetni.

Jelentkezés a KTT9-re
Akik csak pénteken csatlakoznak hozzánk, és két éjszakára maradnak, azoknak a szállásköltséget és szombaton az ebédet a Csapat erre a célra elkülönített forrásából biztosítjuk. Összesen 20 fő létszámig tudjuk finanszírozni a táborlakókat. A KTT9-re a jelentkezéseket április 30-ig kell leadni. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el.

A jelentkezéseket a guriga kukac trainz pont hu e-mail címre küldjétek!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.