Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Mégis lesz TS2!

IST 2010 április 1 12 megjegyzés

Koln_HbfAz oly sokszor eltemetett program úgy tűnik visszatérhet a számítógépünkre. A Train Simulator  2. részét fejlesztő csapat (egyébként csehországi gyökerekkel büszkélkedő) sajtósától, Duben Jedentől érkező információk mondjuk túlzottan sok újdonságot nem tartalmaznak a korábban bemutatottakhoz képest, de legalább ismét nekiállhatunk reménykedni. Mint azt e-mailben megírta jópár a témával foglalkozó honlap számára, az amerikai pályák mellett Japánra is koncentrálnak, hiszen ott rengeteg a vasútbarát. Emiatt mindenképpen lemodellezik az egyik Shinkansen vonalat, de azt nem árulta el, hogy melyiket, csak azt, hogy már hónapok óta dolgozik rajta megbízás alapján egy ottani fejlesztőcsapat, a 4tsuki wa. Ennek én speciel különösen örülök, nem is értem, hogy az első részből hogyan maradhatott ki.

Az irányítást is meg fogják bolygatni, célul tűzték ki, hogy a Flight Simulatorhoz hasonló modellt építsenek fel. Ez alatt azt kell érteni, hogy szinte minden gombra lesz valamilyen funkció pakolva, de a 3D-s kabinokban az egérrel is el lehet érni mindent, ráadásul a nehézséget változtatva a kezdőktől a profikig mindenkinek jó játékélményt nyújt majd a progi. Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki egy ilyen megoldást már régóta várt, bár tartok tőle, hogy az alapprogram egyszerűsített járműveket fog majd felkínálni és különböző kiegészítőkkel jön majd el a kánaán, csakúgy, mint az FS esetén. Mivel hasonlítani szeretnének az FS-re, ezért magától értetődik a multiplayer játék, bár ahogy írta ezzel még több a problémájuk mint az eredmény amit elértek. Mivel a megjelenési dátum amúgyis 2011. második negyedévének első napja, ezért idejük még bőven van. Ha pedig már multiplayer, akkor azt még hozzá kell tenni, hogy nem csak mozdonyvezetőkről szól majd a móka, hanem forgalomirányítókról is. Annyira megtetszett ugyanis nekik a walesi Ebrill Yn kis fejlesztése ezen a területen, hogy felkérték ezen modul kifejlesztésére.

Bíztató? Nagyon is. Csak aztán nehogy hamarjában lefújják az egészet, mint azt már megtették párszor…

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


12 megjegyzés »

 • avatar
  1116001 mondta:

  Nem akarom lelőni a poént, de ugye ez csak április tréfa?:D Túl szép hogy igaz legyen:)

 • avatar
  Peti44 mondta:

  Tényleg… Most tűnt fel a dátum. Szerintem IST jókedvében van.

 • avatar
  Benbe mondta:

  Duben Jeden? Zseniális!

 • avatar
  Bvmot mondta:

  Légyszi mondjátok hogy nem tréfa.:sad: Legalább ennyi örömöm legyen a mai napon ha már 23 éves lettem. :D (nem nevet):roll:

 • avatar
  taurus-1047 mondta:

  A délelőtt folyamán eszembe jutott, hogy Ist vajon ma milyen cikket dob fel, miféle csodás szimulátor készül majd, de erre nem számítottam, rossz vicc volt… :lol: :grin:
  Bvmot! Boldog szülinapot! :wink:

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Bandi te poéngyilkos. Egyébként Gúgli meg a TS2 hivatalos oldala a barátunk :)

 • avatar
  B.Zsolt mondta:

  Jól sikerült a hír! Én simán bevettem! Ha nincsenek kommentek, tán még terjesztem is :)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Duben Jeden-en sokat gondolkodtam, na meg Ebrill Yn-nen és 4tsuki wa-n is. Na jó, ez nem igaz, a gúgli transzlét segített.
  A hír persze valótlan, csak gondoltam a korábbi évek hagyományainak megfelelően ezúttal sem árt egy kis álmodozás.
  Bvmotnak boldog születésnapot, és már csak azért sem nevetek, mert mi a feleségemmel pontosan 9 éve ismerkedtünk meg. Repül az idő…

 • avatar
  morhange mondta:

  Ha már Ápr. 1 és majdnem elhittem amit írt IST.. :D megörültem az imént, hogy van ilyen is :) : http://www.flickr.com/photos/handras/4225178174/

 • avatar
  morhange mondta:

  Ui: jól nézzétek meg a képet és csak utána olvassátok a kommenteket.

 • avatar
  Bvmot mondta:

  Köszönöm IST és taurus-1047!
  A másik meg már kezdtem megörülni hogy volt értelme elkezdeni anno a BVmotot, de úgy néz ki még várnom kell vele…
  Nem baj. TS-be olyan szinten megcsinálom minden tekintetben (hang, belső nézet, modell) hogy sokan nézni fognak.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Továbbra is azt mondom, hogy RW-be csináld meg! :mrgreen:

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.