Főoldal » Vasút, Vasúti hír

Ismét munkában a tízes Nohab

crash 2010 június 14 Nincs megjegyzés
dsc_5749_version_2Ismét érkezett egy hír a Nohab-GM alapítványtól, miszerint a mozdonyuk ismét feladatot kap. A dolog igencsak örömtelinek mondható, de igazából az reménykeltő, hogy a kapott információk alapján az alapítvány nem tervezi minden menetről előre értesíteni a vasútrajongókat, hanem a honlapjukon fogják ezeket közzétenni (mondjuk itt, a vonatmagazin.hu naptárában is fel lesz a jövőben minden ilyen információ tüntetve). A hírlevél elmeradásából azt sejtem, hogy gyakran várható, hogy feltűnik a Tízes a vaspályákon, ami jó fotótémákat adhat. Node jöjjön a hír, amit a Nohab-GM alapítványtól kaptunk:
A  Mozdonyunk hamarosan ismét egy rövidebb útra indul: ezúttal kedden, június 15-én gépmenetben közlekedik Dunakeszire, ahonnan egy kocsit hoz vissza Budapestre. Az út a Keleti fűtőházból a tervek szerint délelőtt 10 óra körül indul, de a gép tényleges mozgása a pillanatnyi forgalmi helyzettől függ, ezért pontos menetrendet nem áll módunkban közzé tenni. A közeljövőben előreláthatóan sor kerül még hasonló utakra. Ezután ezeket nem hirdetjük meg egyenként a hírlevélben, ezért arra kérünk minden érdeklődőt, hogy alapítványunk honlapjának aktuális híreit kísérje figyelemmel: http://nohab-gm.com/hu/hu_003.html
Megértést kérünk a mozdony várható útjának ilyen kései bejelentéséért – erre magunknak sem nyílt hamarabb lehetőségünk, és várható, hogy az efféle mozgások időzítését a jövőben is csak közvetlenül az út előtt lehet véglegesíteni.
Baráti üdvözlettel,
NOHAB-GM Alapítvány
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.