Főoldal » Vasút, Vasúti hír

Munkában a tízes Nohab – frissítve

crash 2010 június 9 Nincs megjegyzés

Egy hír esett be a Nohab-GM alapítványtól, nem is akármilyen. A gépük, a tízes Nohab munkába áll, és az alapítványhoz kerülése óta először fog a mai napon vontatni. Nagy esemény ez, hiszen mióta a gépet a lelkes vasútbarátok megvásárolták, szinte folyamatosan felújítás alatt állt. Mostanra azonban kész arra, hogy munkába álljon – ezt a Kárpát Vasút égisze alatt fogja megtenni. Node jöjjön inkább az alapítványtól kapott hír:

Kedves Barátaink!

Szombati gépmenetünk után nemsokára ismét útnak indul mozdonyunk: szerdán, 2010. június 9-én az M61-010 Körmendre megy egy rövid tehervonatért. A mozdony délelőtt 11 óra körül hagyja el Budapest Keleti pu. fűtőházát. Ezután Ferencvárosba indul üzemanyagot vételezni, majd Győrön keresztül Körmendre előreláthatóan a kora délutáni órákban ér. Mindenkitől ezúton is elnézést kérünk a késői értesítésért; az utat eredetileg jóval későbbre terveztük, de rajtunk kívül álló okok miatt kénytelenek voltunk az utolsó pillanatban előre hozni.

Baráti üdvözlettel,
NOHAB-GM Alapítvány

Nos, aki teheti, lesse a vonatot.

Fissítés:

Szarvas Csaba készítette a képet, amelyen a tízes Nohab első munkanapján Ménfőcsanaknál a nyíltvonalon halad.

6 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 56 votes, average: 5.00 out of 5 (6 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.