Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Új Fleischmann autószállítók

crash 2010 június 15 3 megjegyzés
Megérkeztek a hazai modellboltokba a Fleischmann autószállító kocsik újabb változatai. Az előző verzióról egy korábbi postban lehet olvasni, most pedig a négyszínű tetővel szerelt kocsik N-es méretű modelljei jelentek meg.
Az új kocsik mindössze a festésben, és természetesen a pályaszámban újak – most ismét két újabb pályaszám jelent meg. Így, a szorgalmas gyűjtők már négy kocsit birtokolhatnak. A modell az elmúlt év óta nem változott, hacsak azt nem mondhatom, hogy a csomagoláson belül most már nem sima fólia, hanem a Hobbytrain és a Minitrix modelleknél alkalmazott, újfajta, kevésbé merev fólia védi a modelleket a dobozban.  A kocsik az elmúlt évben bemutatott magas színvonalat képiselik, magyar modellekkel foglalkozó N-es modellezőknek kötelező darab.
3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 (3 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  N dre mondta:

  Tervezem, hogy vásárolok belőlük, de tudja valaki, hogy egy szerelvényben futnak-e a régi és az új kocsik együt? Vagy inkább érdemes csak az egyik verzióból összeállítani egy szerelvényt?

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Persze, futnak együtt. Nézz szét a railfaneurope.net-en, fogsz találni ilyen képeket.

 • avatar
  N dre mondta:

  Köszi a gyors választ, közben én a két régit meg is vettem a Medikernél. 11900 és 11490 Ft-ba kerültek. Kössz a tippet, megnézem az oldalt, de biztos tudod fejből is, más jellegű vagonokkal is közlekednek a hazai pályákon? Ha igen, milyenekkel?

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.