Főoldal » Címlap, Énblog, Gépház

Megújultunk

IST 2010 július 1 17 megjegyzés

No nem kell félni, tartalmilag nem. Csak mivel pont a héten ünnepeltük azt, hogy crash blogja és az én blogom összeolvadt két évvel ezelőtt és újraindult vonatmagazin.hu néven, úgy gondoltuk ráfér már a honlapra némi megújulás. Ez elsősorban grafikus módon érzékelhető, kissé más lett a honlap szerkezete, más lett a betűtípus is. Hogy a motorról is beszéljek áttértünk a WordPress legújabb, 3-as verziójára, valamint teljesen html5 kompatibilissé tettük a lapot, ezáltal is haladva a korral. Bár én nem vagyok híve a közösségi oldalaknak, tudjuk, hogy sokan szeretik ezeket, így Facebook felhasználók bőszen nyomogathatják a Tetszik gombot, iwiw-esek pedig ajánlhatják a cikkeinket bátran. A fórumunk is megújult, reméljük a 0e-s közösséget többen is követik majd és átszoknak hozzánk. Apró újdonság de személyesebbé teszi a bejegyzéseket az is, hogy a regisztrált felhasználók beállíthatnak maguknak képet amelyek a cikkeknél is látszódni fognak hozzászólás esetén. Nekünk ez így tetszik, reméljük nektek is bejön majd, bátran lehet véleményezni.
Tartalmilag minden marad igazából a régiben: írunk ha van olyan témánk amit meg szeretnénk veletek osztani mert minket érdekel és nem írunk ha nincs ilyen. Írásokat és képeket ezentúl is szívesen látunk, hiszen mi is szeretünk olvasni másoktól történeteket, élményeket, modellbemutatókat és minden egyebet. Szóval robogunk tovább ahogy azt az eddig eltelt kettő (blogokkal együtt négy) évben tettük.

3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 (3 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


17 megjegyzés »

 • avatar
  1116001 mondta:

  Like:)

  Tetszik ez az új dizájn!

 • avatar
  morhange mondta:

  Hu, két éve? Ha jól emlékszem még az elődjét is olvastam (blog), hogy telik az idő…

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Bezony. Én is pont a napokban olvasgattam vissza, kerestem valamiről egy cikket és itt szörnyülködtem a gép előtt, hogy miket írkáltam négy évvel ezelőtt. Jobb oldalt az Archívumban a hónapot kiválasztva bárki megnézheti.

 • avatar
  Misi Misi mondta:

  Nekem is nagyon tetszik! Egyedül a vonatos képeket hiányolom a fejlécből.

 • avatar
  Sunocske mondta:

  Nekem az a funkció hiányzik, hogy amikor megnyitok egy cikket, jobbra régen látható volt a többinek is a címe, a megjelenésük időrendjében, és így könnyedén lehetett ugrálni a kb. 10 legfrissebb között. Vagy van ilyesmi, csak én nem vettem észre? :)

 • avatar
  charlie mondta:

  be lehetne kapcsolni a permalinkeket ;)

 • avatar
  crash mondta:

  Terminátorosan szólva: kérés teljesítve :)

  Amúgy pedig jó, ha szolgáltok ilyen és hasonló kritikákkal, javaslatokkal – jövőben is jöhetnek hasonló hozzáfűzések akár a fórumban is – mert ezek által tudjuk használhatóbbá tenni a felületet.

 • avatar
  morhange mondta:

  A cikkekben lévő képekre nyomva sajnos már nem működik az amikor előjött kis ablakocska ahol aztán lehetett lapozgatni a képek között.

 • avatar
  crash mondta:

  Pedig mennie kell, nem lett kiszedve. Ha valahol nem müxik, akkor a postoló rakta úgy fel az írást, hogy nem rakott linket a kép mögé (nem nagyítható a kép). Nézd meg Sünöcske legújabb írását, ott működik.

 • avatar
  morhange mondta:

  Furcsa, most megy, de előbb meg nem ment.

 • avatar
  morhange mondta:

  Lesz esetleg egy vonatmagazin facebook csoport? Elég népszerű manapság már az ilyen. :)

 • avatar
  crash mondta:

  Csinálunk azt is :)

 • avatar
  petrikp mondta:

  A fórumban miért csúszik ki a szövegek jobb oldala?
  Valamit nekem kell átállítani?

 • avatar
  crash mondta:

  Én nem látok ilyet. Tudsz nekem küldeni egy képernyőmentést az info kukac vonatmagazin pont hu címre?

 • avatar
  crash mondta:

  Közben megleltem mire gondolsz. elsőre passz, másodikra pedig bele kell néznem a motorba, hogy miért pont a fórumból marad le pár pixel.

 • avatar
  gochenger mondta:

  Sziasztok!

  Rendszeres olvasója vagyok az oldalatoknak.
  Nekem tetszik az új oldal megjelenése!
  Sok sikert az oldal üzemeltetéséhez!

 • avatar
  Tastam mondta:

  Régimódi ember vagyok, aki nehezen szakad el a már bevált, megszokott dolgoktól. Így vagyok a honlapotokon bevezetett újításokkal is. Számomra egyszerűbb volt, ha az oldal megnyitása után a kép jobb oldali részében rögtön be tudtam jelentkezni, vagy keresgélni a korábban feltöltött anyagok között, nem kellett a tolókát huzigálni a továbblépés előtt. De igazából mindez csak másodlagos, a fő szempont a tartalom, és az – szerencsére – nem változott.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.