Főoldal » Kisvasút, Vasút

Kisvasúti programajánló – Kemence

Media 2010 augusztus 3 Nincs megjegyzés

A Kisvasutak Baráti Köre Egyesület meghívja Önt az Egyesület által üzemeltetett Kemencei Erdei Múzeumvasút 2010. évi Kisvasúti Napjára.  Időpont: 2010. augusztus 7.
Szombaton a vonatozásé lesz a főszerep, melyet rendhagyó módon a kisvasút Godóvár állomásán nyitunk meg a járműparádéval. A megnyitó helyszínére reggel 9:30-tól folyamatosan közlekednek a vonatok, ahol 11-kor veszi kezdetét a program. A végállomás felújítása miatt a megszokott programjaink jelentős része Kőrózsa megállóhely környékén kerül megrendezésre, ahol ebédelési lehetőség is nyílik. A programok között lesz Veterán Ikarus és Csepel járművek találkozója, kézműves foglalkozás, játszóház, vasútmodell kiállítás és még sok egyéb más is. További információk ezen a linken olvashatók.
A kisvasúti nap nem ér véget szombaton, vasárnap igyekszünk majd a fotósoknak igazi csemegéket biztosítani: ritkán használt vonatösszeállításokkal és különleges együttállásokkal kedveskedünk fotós vendégeinknek.
(Info: Kisvasutak Baráti Köre Egyesület, kép: crash)

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.