Főoldal » Érdekesség, Modellvasút

Vasútmodell üzem képekben

IST 2010 augusztus 10 2 megjegyzés

Érdekes linket mutatott valaki az egyik külföldi fórumban amelyet gondoltam megosztok veletek. Bár itthon is van vasútmodell gyár, talán hasznos lehet megtekinteni, hogy milyen körülmények között készülnek Kínában a modellek. A linken annak a Kader csoportnak a gyáráról találhatók képek (belsők is!), amely többek között előállítja a Bachmann, Graham Farish, Lilliput név alatt piacra kerülő vasútmodelleket. Bár a weboldal kínaiul van, érdemes megnézni a fotókat (a lap alján tovább lehet menni a következő oldalra is). Számomra nem csak az volt meglepő, hogy kínai gyárban készített belső felvételeket lehet megszemlélni, de az is, hogy mekkora szerepe van még mindig a kézimunkának a modellek elkészítésénél. (A csatolt kép is a honlapról származik.)

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

  • avatar
    Nygma mondta:

    Érdemes átfuttatni a Google fordítón meglepően érthető az angol fordítás. Érdekes látni a kínai dízelt amerikai CSX kocsikkal :)

  • avatar
    IST ( a szerző ) mondta:

    Igen, én is betettem a fordítóba próba szerencse alapon és csodálkozva tapasztaltam, hogy el lehet olvasni a képek mellett a szöveget, nem túlságosan halandzsa a nyelv.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.