Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Zusi: csak nem?

IST 2010 augusztus 2 4 megjegyzés

Apró hír a német Zusi fórumról, köszönet az infóért Lanman barátomnak: a Zusi 2-t a mai napon a készítő, Carsten Hölscher kifutó terméknek minősítette. Mindez azzal jár, hogy szeptember 1-jével 10 euróval csökkenti az árát. Bár ebből hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni, de azért reménykedni lehet: csak nem ez az előszele annak, hogy lassan-lassan végül mégiscsak megérkezik a Zusi 3?

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  1116001 mondta:

  Reménykedjünk:)

 • avatar
  Blechturmgasse mondta:

  Nem reménykednék még azért ennyire, hiszen tavalyelőtt nyáron is jövőre ígérték a megjelenést. :-)
  De hadd idézzem az igencsak bennfentesnek számító Michael Poschmann barátomat: “Könnte man den informativen Teil dieses Threads (Beitrag 1) vom spekulativen (der Rest) abtrennen? .”

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Sok-sok éve már csak a reménykedés marad a Zusi 3 ügyében. Annyira szeretnénk már kipróbálni, hogy minden egyes ilyen apróság mögé simán bele tudunk képzelni bármit is. Úgy tűnik csak ennyi marad. :-(

  (Végülis még seholsincs a Zusi 3 mondjuk a Duke Nukem Forever 13 évvel ezelőtti bejelentéséhez képest, vagy hogy a StarCraft 2 egy hete jelent meg az első rész után 12 évvel. Szóval akár még várakozhatunk pár évet. :-) )

 • avatar
  nmihaly mondta:

  Valóban csak reménykedésre lehet okunk… Állítólag járt már vasúti bemutatókon a Zusi 3, de valahogy egy public beta demóra még nem érett meg… nagyon várjuk már. Személy szerint a programot néhány év használata alapján eléggé megszerettem, minden régiessége ellenére.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.