Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Az első kép az N-es FLIRT-ről

crash 2010 szeptember 24 Nincs megjegyzés

Év elején – a nürnbergi játékvásár idején – felröppent a hír, hogy a Liliput bejelentette a FLIRT N-es méretű modelljét. Erről itt is megjelent egy post, de azóta ezzel kapcsolatban mély csend honol. Minden gyártó pakolgatja arrébb a megjelenési időpontokat, mi N-es modellezők pedig szinte már el is felejtettük ezt a modellt. Azonban a Liliput úgy látszik nem tett le a dologról, mert a héten megjelent az első fotó a modell prototípusáról. Ez a német verziót mutatja, festetlen állapotban. 

A képet, ha az ember jobban megnézi, akkor igencsak rendben találja az apró részleteket, amelyek igen szépen kidolgozottak. A modell az egyajtós kivitelt mutatja – de nekünk magyar modellezőknek sincs okunk csüggedni, hiszen tervbe van véve svájci változat is, a magyar flirtekkel megegyező ajtókiosztással. Ha gyári, MÁV verziót nem is remélhetünk a modellből, de átalakítási alapnak kiválóan megteszi. A képre kattintva az nagy méretben megtekinthető – mindenki döntse el maga, vajon tisztes iparosmunka lesz-e a végeredmény. Én bizakodom…

Kép : Liliput

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.