Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Bayswater – Circle line

IST 2010 október 27 12 megjegyzés

Na jó, nem tudom megállni: tessenek szépen rákattintani erre a linkre, ugyanis a TML-Studios kiadott megint néhány képet a készülőben lévő World of Subways sorozat harmadik részéből. A játékból kiszedett fotókon Bayswater állomást lehet megszemlélni és azt hiszem bőven van is mit megnézni, nekem legalábbis piszkosul bejön ahogy lemodellezték a számítógépek virtuális világában. Egyből visszaadja a Circle Line hangulatát, illetve a londoni metrómegállókét, élethűnek tetszenek a képek. Momentán éppen 2011 áprilisát rebesgetik megjelenési dátumként, de meg lennék lepődve ha tudnák is ezt tartani. Érdemes végignézni a képeket, 40-70 fps-t mutatnak így, jármű és emberek nélkül. Meglátjuk mi lesz ebből.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


12 megjegyzés »

 • avatar
  Nygma mondta:

  Nagyon meggyőző. A képekről úgy tűnik mintha tok sok hely lenne a két vágány között. Pedig valójában nagyon közel vannak egymáshoz.

 • avatar
  morhange mondta:

  Felül a csík szerint még a negyedéig sem jutottak a készítésben, de ha már most itt tartanak, akkor ígéretesnek tűnik a dolog.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  @Nygma:
  Talán majd ha szerelvények is lesznek, akkor jobban látjuk majd mennyi a különbség a két vágánynál. Rákerestem a neten és képek alapján tényleg nagynak tűnik.

  @morhange:
  Lehet, hogy még csak ezt az egy állomást készítették el hozzá, a többi még hátravan. Meg gondolom úgysem dobnák piacra egyszerre a san franciscoi pályával, így már csak amiatt is indokolt lehet a fejlesztési csík hossza. :-)

 • avatar
  morhange mondta:

  @IST

  Milyen igaz lehet, ebbe bele sem gondoltam. :)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Mégsem: tegnap tettek fel képeket még egy rakat állomásról. Rohadt jól néznek ki, bár ez a szintű napsütés inkább álom arrafelé. :-)

 • avatar
  morhange mondta:

  Jól mutatnak, még nem volt szerencsém élőben látni, de azt hittem, hogy azok a nagy underground logók a falakon csak matricák, de most látom, hogy ilyen… 3D-s… izé, szóval test :D

 • avatar
  Peti44 mondta:

  Nem rossz, de szerintem ez még az ottani állomásokhoz képest is sötét kicsit.
  Egyébként bejön, remélem az alagút is jól ki lesz dolgozva.

 • avatar
  m_anzi16 mondta:

  Nekem azért tetszik leginkább, mert amikor London-ban “nyaraltam” (mivel a sok csapadék miatt nem biztos, hogy olyan érzést ad, mint egy nyaralás) a szállodához pont Bayswater-nél kellett leszállni. Minden nap minden reggel, minden délután ott szálltam fel-le a metrókra/re, és mit ne mondjak, nagyon ismerős a megálló, már várom, hogy ott nyomathassam a metrőkat, de arra nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogy lesz megolva a “végállomás”.
  HAJRÁ TML!

 • avatar
  m_anzi16 mondta:

  illetve aki követi a TML oldalát, az már láthatta, de aki nem, annak itt egy kis http://entwicklerblog.tml-studios.de/index.php?id=453 (link) ahol még találhatók állomások, mint pl. Notting Hill, South Kensington éjjel, és nappal.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Igen, ezekre a képekre céloztam én is feljebb. :-)

  És mivel a san franciscoi pályában úgy tűnik sétáló emberek is lesznek (nézzétek meg a mai videót a csapat blogján!), nagyon remélem, hogy a WoS 3-ban, azaz Londonban is mozgó embertömeg vár majd a peronokon csúcsidőben.

 • avatar
  m_anzi16 mondta:

  Ez egynovember 27-ei bejegyzés, ahol videót is lehet találni, nekem tetszik, de remélem nem csak csaj lesz.. és ha jól emlékszem a San Francisco-i szimulátorukban ugyanezt a nőt láttam valamelyik videóban.
  http://entwicklerblog.tml-studios.de/index.php?id=462&L=1

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Igen, ezt a videót már én is írtam itt jobb oldalt a Twitteres bejegyzéseknél. Az engem nem zavarna ha az utasok ugyanúgy néznének ki a két programban, csak egy peronon ne álljon ugyanabból az illetőből 50 ugyanolyan ruhában. :-)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.