Főoldal » Érdekesség, Vasút

Új színt kapnak az Eurocom-os Traxx-ok?

crash 2010 október 26 Nincs megjegyzés

Az Eurocom Traxx mozdonyai voltak első magánvasúti fecskék Hazánkban, amelyek a modern villanymozdonyok közöl kerültek ki, és nem valami külföldről újrahasznosított dologgal voltak azonosíthatóak. A mozdonyok modern megjelenésükel, látványos színvilágukkal a vasútfotósok és a modellezők kedvencei volak. Az Eurocom csődje után a mozdonyok az AWT vasútvállalat égisze alatt dolgoztak tovább, változatlan kinézettel. Azonban ha az ember ellátogat a cég honlapjára, ott érdekes dolgot láthat…

A http://www.bivzrt.hu/ oldalon, a vasúti fuvarozás menüpont alatt egy AWT-s Traxx képe jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy az Eurocom-os Traxx-ok hamarosan felveszik ezt az igen látványos, narancssárga-szürke színtervet? Akkor lesz egy újabb, hazai témájú modell, amit sima átfestéssel meg lehet majd csinálni, nem beszélve arról, hogy érdekes fotótémát adhat a vasútfotósoknak.


A kép az AWT honlapjáról származik.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.