Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

World of Subways – London

IST 2010 október 3 5 megjegyzés

Korábban már írtam róla, hogy a World of Subways sorozat gárdája egy San Francisco-ban zajló játékon dolgozik, amiatt pedig vélhetően tovább csúszik a WoS 3. részének megjelenése. Úgy tűnik kissé felpörgették a tempót, ugyanis a fejlesztői blogra felkerült néhány kép Londonról. A brit fővárosban a Circle Line-on vezethetünk majd, ráadásul úgy tűnik a lehető legélethűbben. A fejlesztők ugyanis kapcsolatba kerültek a londoni metró klubbal, így aztán tonnaszám kapják tőlük az információkat, képeket, szóval nem lesz mire fogni ha nem a valós módon készül majd el a pálya. Ha erre a linkre kattintotok akkor megnézhettek egy rakat képet ami viszont némi érdekességet is mutat: a fotókat az “alagútvilágítás” bekapcsolásával készítették hogy látszódjon is valami, ezt a játék közben ki lehet majd kapcsolni és akkor tényleg csak annyit látunk majd mint a valóságban. A projekt még az elején van, megjelenési idő még nincs, de azért reménykeltő, hogy ezen is dolgoznak.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


5 megjegyzés »

 • avatar
  Peti44 mondta:

  Szép lesz!

  Kicsit ugyan elkeserít, hogy a Circle Line-t csinálják meg, személy szerint a Jubilee Line-nak sokkal jobban örültem volna. De ez csak egyéni ízlés, meg hát örülök ennek is, végre valódi londoni metróvonal készül.
  Remélem, hogy nem lesznek benne azok az “alap hibák”, mint a Wos2-ben (az ablaktörlő 10 cm-re van az ablaktól, a szerelvények kilógnak az alagútból, stb.). Bízom benne, hogy az utastájékoztatás is megfelelő lesz, valamint hogy a felhasználóknak nem kell a javítás javításának keresésével tölteniük az idejüket…

  Ha ezek a jóslatok beválnak, akkor egy remek szimulátorunk lesz… Csak kérdés, hogy mikor…

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  A Circle-ben az a jó, hogy nagy része más vonalakkal közös, így később esetleg könnyebben lehet felépíteni a hálózatot. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a lasszót csinálják meg, vagy még a régi, normális kör alakút.
  Az “alap hibák” kérdése igazából ott merülhet fel, hogy a motoron is csiszolnak valamit, vagy marad a régiben. A hibái ellenére nekem a régi is megfelel, bár persze örülnék egy kis frissítésnek. Az utastájékoztatás amúgy speciel nekem a WoS 2-ben is megfelelt.
  Ami a nagy durranás lenne az a multiplayerben való körözés, de az persze marad a szép álom kategória.

 • avatar
  Peti44 mondta:

  Őszintén szólva a multiplayernek én is örülnék, el tudom képzelni, milyen lenne ott tízen menni körbe-körbe… Én ezt igazából azért nem írtam le, mert szerintem úgysem lesz ilyen…
  Szerintem amúgy a lasszó lesz, mert végülis az van most is.
  Utastájékoztatás alatt azt értem, hogy ugye nem az eredeti, hanem újra felvették. Ez kicsit ront az értékén, én ugyanis nem örülnék neki, ha a mi metrónk lenne “elcsúfítva”…

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Remélem mivel egy rakat anyagot kapnak a londoniaktól, hogy ez nemcsak fotókra vonatkozik, hanem eredeti hangokra is. Csak nem rontják el ezzel…
  Amúgy ha jól tudom, akkor a berlini metró esetén is könnyedén volt cserélhető másikra a hangcsomag, így gondolom ügyeskezű moddolók ezt is megoldanák, de azért hatalmas baklövés lenne ha nem az eredeti hangok kerülnének bele az alapprogramba.

 • avatar
  krisk mondta:

  Valószínű nem a C4 engine lesz, hisz a WoS-ban is azt mondták, hogy ennyi volt amit elbírt a motor (és nem volt bene utasforgalom sem), szóval valószínű, az SF:BTCC és a WOS3 is más motoron fog futni.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.