Főoldal » Vonatfotózás

Az első hó és Pécs MDmot-jai

Benbe 2010 november 27 2 megjegyzés

Két új albumot szeretnék a Vonatmagazin közönségének figyelmébe ajánlani, mindkettő főleg a motorvonatok barátainak lesz érdekes.

A Pécs Piroskái című albumban Vokány és Villány környéki tavaszi fotók láthatóak, a tavaly még közlekedő MDmot motorvonatokról. A virágos tájban persze fölbukkan a többi dízel is: Szergej, Csörgő és Bzmot is szerepel a fényképeken.

Az Első hó jogán című album egészen friss, a képek ma készültek a szezon első jelentősebb hóeséséről. Bár Budaest utcáit már délelőtt leginkább csak latyak borította, a Budai-hegység még vastag hótakarót őrzött. Ráadásul a Gyermekvasút nosztalgia-motorkocsija is közlekedett, ami télen rtkaságszámba megy, így igazán nem mindennapi képek készülhettek.

Jó nézelődést!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  B.Zsolt mondta:

  Azt hiszem a két képet meg kellene cserélni! :)

 • avatar
  JZ mondta:

  utolsó sorokban: “Budaest” jav.

  amúgy a GYV nosztalgia motor a gőzösnosztalgia menetrendjében közlekedik, ahelyett, mert a gőzös javítás alatt van. (pénteken láttam a hirdetményt, párommal voltunk Hü-n)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.