Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

The Lake Line: Train-Driver Vol.01

IST 2010 november 28 3 megjegyzés

December 1-jén egy új játék kerül a piacra, ami azért ránézésre nem annyira új. A RailWorks motorját felhasználva a railsimulator.com kihozza a bejegyzés címében szereplő játékot. Nem kiegészítőt, játékot. Ergo nem kell hozzá semmi más program vagy kiegészítő. A képeket elnézve nagy durranásra nem kell számítani, nagyjából arról van szó, hogy egy darab pályán lehet majd személyvonatozni vagy árut szállítani.

Amiben eltér az RW-től az az, hogy állítólag nem lesz benne szerkesztő mód, így egyfajta butított RW-nek is felfogható. Azoknak szánják elsősorban a programot, akik még nem próbálták ki a számítógépes vonatvezetés élményét és megismerkednének a dologgal, de nem akkora áron mint amekkorába mondjuk az RW kerül. Ebből már kitalálható, hogy nem lesz drága, öt fontot fognak elkérni érte a Steamen. És csak ott, dobozos verzió nem lesz belőle. A képeket elnézve viszont jól látszik, hogy Class 08-as dízelmozdonyt, Class 101-es dízel motorvonatot is vezethetünk a pályán amely egy tó mellett fut, márpedig ezek a járművek az RW-ben alapból nincsenek benne.

Érdekes elképzelés, kíváncsian várom, hogy mennyire jön be nekik, mennyi új játékost sikerül vele megszólítani. Az árát elnézve van egy olyan érzésem, hogy az RW felhasználók megveszik, függetlenül attól, hogy ugyebár nem egy kiegészítő és ugyanolyan vezetési élményt nyújt majd mint az RW, viszont mindemellett ennyi pénzért amúgy sem kapnának pályát, járműveket, küldetéseket.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  JZ mondta:

  ~1700 huf. nem is rossz :)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Ugye? :-)

 • avatar
  disc mondta:

  fujdeigénytelen a pálya az első képen… a szerkesztővel ismerkedős tesztpályám 28 km-én nincs ilyen csúnyán elnagyolt helyszín, pedig az nincs is kész :D

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.