Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Újabb Hobbytrain konténerszállító kocsik

crash 2010 november 2 3 megjegyzés

N-es méretben már három iker-konténerszállítós is a piacon van: Hobbytrain, Rocky-rail és Fleischmann. A legelső a Hobbytrain volt, és ennek hatására kaphatott rá a másik két gyár is erre a mára már népszerű témára. A Hobbytrain azonban nem állt meg, és – törvényszerűen – igyekszik minél több pénzt kipaszírozni a zsebünkből azzal, hogy egyre-másra jelenteti meg az újabb festési variánsokat a kocsikból és a hozzájuk külön is kapható konténerekből.

Most négy újabb kocsi, és két konténer-csomag jelent meg. Impresszívek – tessék a képeket lesni.

Képek: Lemke collection.

Kis hozzáfűzés a cikk végére: Szemfülesebbek észrevehetik a vízjelben, hogy a Hobbytrain logó új. Ráadásul, a Lemke honlapja hetek óta átépítés alatt van – gondolom készülnek valamire…

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  Norbi mondta:

  Ezeknek is olyan a futása,mint az elsőknek?Mert akkor nem kérek belőle…

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Érdekes, mert anno én is panaszkodtam a kocsimra, hogy mintha szorulna. De hallottam, hogy volt, akinek semmi baja nem volt a kocsikkal…

 • avatar
  zork mondta:

  Tényleg nem olyan a futása mint egy fleischmann kocsinak, de azért nem rossz, és hát majdnem fele annyiba kerül. Egyébként én az új Trix tartály kocsiknál (Wascosa, GATX) találkoztam ezeknél sokkal rosszabbal.

  Remélem készítenek Gartnert is majd.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.