Főoldal » Forgalomirányítás, Kiállítás, Szimulátorok, Virtuális Vasút

Virtuális vasút találkozó

IST 2010 november 25 12 megjegyzés

Virtuális vasút találkozó, 2010. december 5., 9:00-16:00 (esetleg kicsit tovább) között, KMO Művelődési Ház Budapest, Kispest.  A rendezvény ingyenes. Ezek a legfontosabbak, kicsit bővebben alant.
2010-ben még nem szerveztünk olyan rendezvényt, ahova eljöhettetek volna kipróbálni a legújabb és a nem annyira új programokat vagy egyszerűen csak beszélgetni egy jót. Az évek során kialakult csapattal addig mozgolódtunk, hogy a KMO-tól kaptunk egy termet december ötödikére, hogy bemutassuk magunkat, hogy azzal foglalkozzunk amit szabadidőnkben szeretünk csinálni.

Ennek megfelelően számotokra is itt a lehetőség, hogy eljöjjetek.
Várjuk azokat, akik még sohasem foglalkoztak a számítógépes vasúti programokkal és adnának nekünk egy kis időt arra, hogy bemutassuk neki ezeket.
Várjuk azokat, akik bár egy-két programot ismernek, szeretnének kipróbálni újakat is.
Várjuk azokat akik mindegyikben profik, de szívesen találkoznának élőben is hasonló érdeklődésű emberekkel.
Várjuk azokat, akik szívesen kipróbálnák milyen vezetési élményt nyújt egy RailDriver használata, vagy hogy a játék képe 3 monitoron fut egyszerre vagy esetleg kivetítőn hatalmas méretben.

A következő kínálatot nyújtjuk számotokra:
- Forgalomirányító programok: Arnheim 1965, SimSig, Multikon
- Szimulátorok: MSTS, Zusi, openBVE, World of Subways, RailWorks2
- Bemutatkozik a SimSig magyar csapata és lehet érdeklődni a Virtuális Közlekedési Vállalatról is

A rendezvény helyszíne a KMO Művelődési Ház amelyet Kispesten találhattok meg, Kőbánya-Kispest metrómegállótól illetve az 50-es villamos megállójától is alig 5 perc sétára, így könnyen megközelíthető metróval, vonattal, villamossal és busszal is, az autókról nem is beszélve mivel 1-2 perces sétányi körzetben kb 100 férőhelyes parkolók vannak, vasárnap bőven elég hely van ezeknél. Íme egy térkép is, hogy jobban belőhető legyen a helyszín:

Nagyobb térképre váltás

Reggel kilenckor nyitunk, délután négyig biztosan maradunk, de ha jó a hangulat és sokan vagytok, akkor tovább is. A KMO-ban azon a napon elvileg családi nap lesz, tehát más programok is várhatók, erről bővebben a KMO honlapján tájékozódhattok majd. Fent is említettem, de itt is írom: a rendezvény ingyenes, nem kell belépődíjat fizetni.

A terveink szerint ezeket az összejöveteleket a későbbiekben klubszerűvé alakítjuk át, rendszeres időközönként létrehozva hasonló találkozókat. Tudjuk, hogy még bőven lehetne mivel bővíteni a repertoárt, nagyon szeretnénk a későbbiekben további emberekkel és csapatokkal bővülni akár azok közül akik már vettek részt ilyen eseményen, akár olyanokkal, akik még nem. Akinek van kedve ahhoz, hogy a későbbiekben csatlakozzon, az keressen meg engem e-mailben!

Várunk titeket, játsszunk egy jót december 5-én!

Ja igen: aki hallja adja át, megköszönnénk ha ti is szólnátok ismerősöknek, barátoknak, online játszótársaknak a találkozóról, “hirdetnétek” az eseményt a honlapjaitokon, fórumokon.

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


12 megjegyzés »

 • avatar
  BR120 mondta:

  Szívesen elnéznék akár én is, a RailDriver nagyon felkeltette a fantáziámat! :)

 • avatar
  SD. EJC. mondta:

  BR120:

  Szia, én is ott leszek, openBVE-ne 3-as metróvonal lesz nálam, így esetleg arról meg tudsz ismerni. Amúgy meg tudnánk egy kicsit beszélni a metrókról, mi, hogyan, meg mit tudom én . :D

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Gyere bátran, mi ott leszünk. A hosszú “nyitvatartás” miatt úgy gondolom, hogy a vidékieknek sem lehet probléma a részvétel.

 • avatar
  Marcell mondta:

  Sziasztok!

  Sajnos én nem tudok menni pedig szívesen megmutatnám miért is van csedben most a maszyna modellezés az én részemről! Ha legközelebb lesz akkor remélem ott tudok majd lenni!

  Üdv: Marcell

 • avatar
  Pezo1990 mondta:

  Hát azt hiszem ezen nekem kötelező ott lennem! A múlthéten vasárnap modellvasúton voltam utána persze természetesen kifogtam az isaszegi balesetet:) Most meg ez:) Hát….. nem unatkozom:) Ez Rail Driver nagyon megfogott:) Várom már tűkön ülve:)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Gyere csak gyere, el ne felejts bemutatkozni a helyszínen! :-)

 • avatar
  BR120 mondta:

  Sziasztok!
  Úgy gondoltam, hogy biztosan kinézek Vasárnap, és ha gondoljátok elhozom a laptopom, és megmutatom mi van eddig készen.. :)

 • avatar
  ZazA mondta:

  Sziasztok, MSTS kategóriában mi/ki lesz a versenyző?

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Én úgy gondolnám… :-)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  MSTS kategóriában egyelőre úgy néz ki, hogy KöKi-Nyugati között lehet majd pörögni valószínűleg Flirttel. De majd meglátjuk, nem hinném, hogy kötött program lesz, inkább csak megpróbáljuk jól érezni magunkat.

 • avatar
  BVE Klub · Virtuális vasút találkozó mondta:

  [...] többek között az openBVE is szerepel a kínálatban. A rendezvény helyszínéről, idejéről a vonatmagazin.hu oldalon [...]

 • avatar
  ZazA mondta:

  Értelek, úgy nézett ki, hogy arra van dolgom, és akkor kinéztem volna, esetleg némi bétákkal a zsebemben (BVh, favázas ezres vili), de sajnos máshogy alakult a dolog. Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.