Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Flying Scotsmant mindenkinek!

IST 2010 december 20 1 megjegyzés

A brit National Railway Museum és a RailWorks gyártói összefogtak és egy karácsonyi ajándékkal lepnek meg mindenkit, méghozzá egy ingyenes vonatszimulátorral, amelyben a Flying Scotsman nevű gőzmozdonyt vezethetjük. Nem kell hozzá más program, nem kiegészítő, nem kell érte fizetni, csak egyszerűen letölteni 600 megát erről a weboldalról, feltelepíteni a játékot és játszani! A rendszerkövetelménye Windows XP/Vista/7, processzorból 1,7 GHz, 512 mega RAM, 64 megás videókártya (Pixel Shader 2.0 támogatással). Mondjuk ilyen gépen szerintem minimál beállítással fog elmenni a játék, de egy kipróbálásra jó lehet a gyengébb számítógépek tulajdonosainak is. Az útvonal nem túl hosszú, a pálya ellenben szép karácsonyi hangulatú, a gőzöst viszont csak az egyszerűsített irányítással lehet vezetni.
És akkor azt még nem is mondtam, hogy karácsonyi vásárként 50%-kal olcsóbb minden RailWorks-höz kapcsolódó letölthető tartalom (és maga az alapprogram is) a Steamen. Drága mulatság lesz…

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    morhange mondta:

    Kipróbáltam, hát ez tényleg rövid pálya :D
    Amúgy nem volt rossz.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.