Főoldal » DVD-Magazin, Virtuális Vasút

Isle of Wight a vezetőállásból

IST 2010 december 9 Nincs megjegyzés

Tudtam én, hogy nem kellett volna még tegnap elküldenem azt a bejegyzést a karácsonyi cuccokról. Ma reggel ugyanis azzal szembesültem a levelesládámban, hogy a Video125 nevű cég is kiadta az általam már nagyon várt DVD-t ami az Isle of Wight névre hallgat, ami ugyebár egy Anglia déli partjainál fekvő kis sziget. A korongra azért fentem annyira a fogam, mert igen sokat vezetek rajta virtuálisan, egyike volt a kedvenc pályáimnak Rail Simulator alatt, de RailWorks-höz is kiváló (bemutató róla tőlem ezen a linken, jsimonx leírása pedig ezen). Emellett szerencsére a valóságban is ki tudtam próbálni, amely méginkább meggyőzött a vonal szépségéről. A Video125 jóvoltából pedig ismét a vezetőálláson érezhetem magam, ezúttal viszont a tévé előtt ülve.

A lemezen a sziget két vonala is megtalálható, mivel az Island Line névre hallgató vonalon a londoni metró volt szerelvényei, az 1938-as típusba tartozó motorvonatok futnak, míg a Steam Railway egy gőzösökkel járt nosztalgiavonal. Mindkettőt megcsodálhatjuk a filmeken, hiszen egyik vonal sem hosszú, a lemez játékideje 79 perc a bónuszokkal együtt. Utóbbiak közé olyanok tartoznak mint a Ryde St John’s Roadnál lévő kocsiszín és irányítótorony bemutatása, vagy a szigeten megrendezésre kerülő gőzös show-ról készült felvételek, de szó esik a jövőről is.

A tegnapi bejegyzéssel ellentétben erre biztosan el fogok csábulni, de ahogy a postafiókomat láttam nem én leszek az egyetlen, mások is jelezték már a hírlevél alapján, hogy szóljak ha rendelek belőle. Nos, szólok. Apró probléma viszont, hogy én hamarosan eltűnök hosszabb időre, így csak január közepén tudom lebonyolítani a rendelést. Ha kell valakinek az írjon, a postaköltséget szétdobjuk egymás között, ha pedig kellően sokan leszünk akkor némi kedvezmény is üti a markunkat. Eddig a 10% az biztos. A lemez ára egyébként 20 font (kb. 6400 forint), de aki jobban vágyik nagyobb minőségre, az Blu-Ray-en is megveheti 24-ért.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.