Főoldal » Modellbemutató, Modellvasút, N

T5C5 Budapest

IST 2010 december 2 6 megjegyzés

Legalábbis a dobozán ez van, én viszont kis japán városkámba helyeztem megérkezése alkalmával. Ma hozta el a párom a postáról, egyelőre ilyen képre telt tőlem. Bejövős, ránézésre mindenki tudja, hogy mit is lát, ugyanakkor megvannak a hibái. Ezekről majd később, most elégedjetek meg ennyivel addig, amíg jól körbe nem fotózom vagy fotóztatom normálisabb fényviszonyok közepette. Az elkészítéséért jár a köszönet Michal Hübnernek, nézzétek meg a honlapját, tele van képekkel jó kis modellekről, valamint látványos terepasztalról.

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


6 megjegyzés »

 • avatar
  BR120 mondta:

  Szia!
  Nagyon tutin néz ki így elsőre, megnéztem a honlapját, és lehet tőle rendelni TT-ben kérésre, így lehet hogy beruházok egyre. :) Amúgy mennyiért hozták ki? Mindenképp ajánlva szeretném, mert a múlt héten kaptam egy darabokra tört M63-as kasznit (A postás behajította a kapun aláírás nélkül… ), és mivel ajánlott volt, visszaadták az egész árát. :)
  Üdvözlettel:

 • avatar
  JZ mondta:

  o.O behajította? gratulálok az MP egybites gondolkozású dolgozójának.

  A tátra jól néz ki, csak fura, mintha magasan lenne az alja. habár mozgás közben biztos élethűbb, mint ezen az egy képen :)

 • avatar
  Marcell mondta:

  IST!

  Miért közlekedsz hátsó szedővel? :D :D:D:D:D

  Marcell

 • avatar
  morhange mondta:

  Nem vagyok benne biztos de mintha ha ez a villamospálya japán “alapú” lenne, ott meg baloldali közlekedés van. Így nézve meg jó a szedő.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  @BR120:
  A postaköltség nem volt annyira vészes, talán 10 eurót ha fizettem érte, már nem emlékszem. Egy kartondobozba tette bele a műanyagdobozos villamosokat, jól körbebélelve újságpapírral, így ezt nem tudta volna sehogy sem belehajtogatni sehova a postás.
  Vannak hibái a modellnek, a matricák nekem nem tetszenek rajta igazából, de ez majd egyszer talán orvoslásra kerül. Majd jól körbefotóztatom meg véleményeztetem crash-sel.
  Ja, meg úgy tűnik, hogy a Tomix hajtása nagyon durván messze van a Kato gyönyörűen finomhangolt villamos meghajtásától. A Tátrám végsebessége olyan 200 km/h körül lehet…

  @JZ:
  Igazad van, tényleg másmilyen a villamos alja mint az igazinak, de ez engem nem igazán zavar, a lényeg az, hogy ránézésre visszaadja az eredeti hangulatát. (Nem vagyok egy szegecsszámláló típus.)

  @Marcell & Morhange:
  Ja, Japánban próbázott a cseh villamos mielőtt Magyarországra került volna. :-D
  Valamiért a belső pályára tettem fel (nem is igazán ízlik a villamosnak az ott lévő szűk ív, ami kicsit fura), és így fotóztam, nem figyeltem erre. Japánban jó lenne így, itthon már ugyebár nem. Az áramszedő pedig meglehetősen fix, sok hajtogatást tutira nem bírna ki.

 • avatar
  zork mondta:

  Ez nagyon tetszik először nem hittem a szememnek. :)

  Egyszer én is végignéztem a magyar villamosok és villany mozdonyok jellegrajzait, hogy melyikhez lehet 1:160 alvázat találni eddig csak a szilihez és a giganthoz van meg. Ez úgy látszik elkerülte a figyelmem. De lehet, hogy a tengelytávok nem léptékhelyesek?

  Várjuk a fotókat, de a honlap is tuti :)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.