Főoldal » Érdekesség, Modellvasút

Új Lemke weboldal

crash 2010 december 15 3 megjegyzés

Hónapok óta nincs Lemke weboldal, most végre elérhető ismét, új formában. Aki emlékszik a régi oldalra, az tudja, hogy volt mit rajta finomítani, frissíteni – tulajdonképp egy régi stílusú weblap volt, nem a legaktuálisabb információkkal. Mondjuk ez utóbbin az új honlap ténye közvetlenül nem tud változtatni, de az ember reménykedik, hogy ha valaki új honlapot készít, akkor valamit át- és újragondol, más alapra helyez – és hátha ebben benne foglaltatik a gyakori frissítés is. Nos, erről nincs hír, pontosabban majd az idő eldönti. Egy dolog viszont tény – az új honlap látványosra sikerült, és a Lemke, és az általa birtokolt vagy bevezetett márkák új arculatát tükrözi. Mielőtt még valaki azt hinné, hogy weblapkritikusnak is felcsaptam, ezt a feltételezést most oszlatnám el. A post ennyiről szól, egy hír, és tessék a www.lemkecollection.de weboldalt nézni, mert már ott is elérhetőek az információk, nem csak a szórólapokon. Én az elektronikus formát jobban szeretem, én mindenképp a weboldalt fogom nézegetni.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  zork mondta:

  Valóban előrelépés az új lap, de a képek mintha kisebbek lenének.

  Ez például nagyon magyar háló kocsinak néz ki:
  http://www.lemkecollection.de/shop/index.php?page=product&info=2124
  de nem vennék rá mérget.

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Nem, nincs ilyen kocsija a magyar vasútnak.

 • avatar
  zork mondta:

  Tényleg valami ukrán kocsi :( a fránya dizájn lopósok. Lehet, hogy náluk ez a színvonalra utal, azért másolják a MÁV dizájnt. Bár ez most nem tudom hogy vicces vagy szomorú.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.