Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Kombájn N-ben

crash 2011 január 24 1 megjegyzés

Igen, N-es kombánjról van szó. De milyenről! Gyerekkoromban még nem voltak John Deer, Claas vagy egyébb nyugati cuccok – azaz voltak, csak a vasfüggönyön túl – és nyaranta a szántóföldeken az NDK ipar termékét, a Fortschritt kombájnt láthattuk csak. Olyan ikonikus része volt a tájnak, mint az építkezéseknek a Weimar markoló, vagy az IFA teherautó. A Modell-scene cseh cég híres igényes kiegészítőiről. Ilyen pl  a Praga teherautó, vagy a kitűnő fűlapok. Most előrukkoltak a keletnémet kombájn modelljével.

Ez a modell a cég készen kapható modelljeinek palettáját bővíti. A képek alapján szép, részletes modellt kapunk 40 Euróért. Nem olcsó, de elég unikum, úgyhogy negyedik korszakot modellezőknek kötelező lehet. Mondjuk én személy szerint a zöld tankszínű változatot nem láttam, de a kék verzióra tisztán emlékszem, hogy előfordult itthon.

Képek : Modell-Scene

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    kisczako mondta:

    Pedig volt bőven zöldben is :)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.