Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

TEM2 dízel (és sokminden más egyéb)

IST 2011 január 21 9 megjegyzés

Érdekes dolgokra bukkanhat az ember ha a neten nézelődik (lásd a videót lapozás után), ugyanis az orosz RailroadSim.net fejlesztőcsapata elkészítette RailWorks-höz a TEM2-es dízelmozdonyt. Teljesen nulláról építették fel, nincs benne máshonnan vett részegység, ugyanakkor a szkripteléseknek köszönhetően a motor tulajdonságait is szimulálták. A jármű ingyen tölthető le a honlapjukról, viszont hálásak lennének némi adományért. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy a DLC-ken nevelődött közösség fog is juttatni nekik (akár PayPal útján) néhány dollárt, eurót, egyebet, mert így első ránézésre bőven megérdemlik. A csomagban négyfajta festést kapunk a járműből, de négytengelyes tartálykocsikat is mellékeltek hozzá. Klafa. És mindemellett befutott a railsimulator.com hírlevele, amelyben igencsak jól hangzó pályákat és járműveket ígérnek nekünk áprilisig bezárólag. Bővebb infó a videó alatt:

Szóval akkor a várható jármű- és pályakiadások (képek a hírlevélből):

Edinburgh – Glasgow pálya a thomson interactive-tól: ők csinálták a Glasgow Airport Rail Link pályát is, valamint a hozzá való Desirot illetve a képen is látható Class 170-es motorvonatot. Minőségi anyagra számíthatunk márciusban.

Granfield branch: kitalált pálya az 1960-as évek Angliájában. Február 4-től lesz elérhető elvileg.

Portland Yard: a tehervonat összeállítós küldetéseket kedvelők vélhetően lecsapnak majd rá március 25-én, csakúgy, mint az amerikai vasutak rajongói.

Portsmouth-Woking: ezt a vonalat pedig nekem építik úgy tűnik a kedvenc SWT járgányaimmal, vagy legalábbis Desiro lesz hozzá. Vélhetően áprilisban adják majd ki.

British Rail Class 156 dízel motorvonat. Megjelenési idő: február

British Rail Class 04 – dízel tolatómozdony. Megjelenési idő: március

Electrostar villamos motorvonat család. Megjelenési idő: április

Szintén brit gép, az újnak mondható Class 70-es sorozat, szintén áprilisra.

Január 28-án jön az SD70 Volume 2 csomag: BNSF, Norfolk Southern és Canadian National színekben.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


9 megjegyzés »

 • avatar
  Zaza84 mondta:

  Hello Ist nálatok majdan elérhetö lesz az Edinburgh-Glasgow pálya mert meghozta az étvágyamat.

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Örülök h az RW-s finyúknak van energiájuk újabb és újabb kiegészítőkre, azt viszont furcsállom h továbbra is mélyen hallgatnak az általuk is ismert és elismert, valamint sokak által többször említett bugok javításáról. holott ha más nem is, de a HST használhatatlan fékje vagy a Tornado vezetőállása – amivel nekem személy szerint nincs bajom, de az angoloknak valamiért nagyon nem tetszik – igenis érinti az elsődleges célközönségnek számító briteket.

  A portsmouth-i vonal érdekes lehet, pláne h készül hozzá a Desiro is, az akármilyen branch ellenben szerintem lehúzás – pláne h kiemelik h rövid a vonal, a uktrainsimen ingyenesen hozzáférhető száz meg egy hasonló kiegészítő. személyes kedvenc a Kanturk branch nevet viselő, ez utóbbit ajánlom mindenkinek.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  @Zaza84:
  Nem tartom valószínűnek, a thomson interactive cuccai eddig csak Steamen keresztül jöttek ki, szóval csak digitális verzióban, nem dobozosban. Ennek ellenére szívesen segítek a beszerzésénél, másnak is van úgy RW kiegészítője, hogy átutalta nekem az árát én meg megvettem mint ajándék a Steamen és így fel tudta telepíteni.

  @Ibigoo:
  Valóban furcsa ahogy dolgoznak, viszont mivel már két éve megélnek belőle, ezért az anyagiak őket igazolják. A DLC-ket szerintem is alaposan meg kell szűrni, egyrészt egy vagyonba kerülne mindet megvenni, másrészt ahogy te is írod, azért az ilyen “miniatűr” pályáknak bőven van ellenlábasa a briteknél. A fenti listából én amúgy a portsmouthi vonalat várom a legjobban, de az Edinburgh is érdekelni fog, valamint a Class 70-es.

 • avatar
  jsim mondta:

  A TEM 2 nehéz-tolató kívül belül mestermű! Innentől a mérce nagyon magasra lett állítva az RW alá gördülő állományokat készítőknek. Ennyire kidolgozott, részletes és ingyenessége révén meglepően jól optimalizált diesel mozdonyt még nem láttam említett alapprogramhoz kijönni, ami természetesen nem zárja ki, hogy ne létezne ilyen az ingyenesen letölthető “kategóriában”, amelyek jó hogy vannak, de telepítés után általában mindig akad valami gond, ezért nem is igazán foglalkozom velük. Viszont most már értem, hogy ez a mozdony miért is kerülhetett fel az Aerosoft honlapjára, mint letölthető kiegészítő. Akinek megvan az RW2, az mindenképpen próbálja ki, csalódni biztosan nem fog! Eszelősen jó lett!

 • avatar
  disc mondta:

  @IST: “Valóban furcsa ahogy dolgoznak, viszont mivel már két éve megélnek belőle, ezért az anyagiak őket igazolják.”

  … és a játékosok igénytelenségét, valamint hiszékenységét (morzsahintés a fejlesztésekről és appró fejlesztések felhypeolása, hogy úgy érezzék nekik jó) :D

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  @disc:
  Nagyon nem egyezik a véleményünk, de ezt már tudjuk. :-)

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Megint egyetértek Disc-el. Rendben van, hogy állítólag áprilisra kapunk új fénykezelést és multiplayert, de ettől még egy rakat hiba bennemarad a rendszerben…legfeljebb jobban meg lesznek világítva.

 • avatar
  JZ mondta:

  hmm ezt a TEM2-t kellene a sok elvakult TS hívő orra alá dörgölni, hogy nézd ilyet is lehet RW-ben :D

 • avatar
  disc mondta:

  @JZ: az a baj, hogy ha ts hívő lennék engem sem hatna meg az hogy világítanak a gombok, meg leng a beszélő meg mozog a féktuskó, amíg tudnám hogy néhány grafikai dolgon kívül ugyanolyan fos mint a ts, és még kevesebb köze van a valósághoz a cucc mozgásának.
  De nem vagyok, így rohadtul unom már mind2-t és az openrailsre várok :D

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.