Főoldal » Címlap, Gépház

Új szerver

crash 2011 január 8 Nincs megjegyzés

Megoldódott a szervergondunk, sikeresen átköltözött a vonatmagazin az új masinára. A költözésre azért volt szükség, mert eddig egy kisebb internet-szolgáltatótól ingyen kaptuk a férőhelyet az oldal számára. Ezt a szolgáltatót azonban egy másik cég felvásárolta, és a hostolási lehetőségünk elveszett. De nem is akárhogy, hanem menni kellett, punk tum. Arról sem kérdeztek meg bennünket, hogy esetleg a továbbiakban szeretnénk-e a korábbi szerveren maradni, esetleg fizetségért cserébe. Most erről, mindenki gondoljon, amit akar, de a helyzet adott volt. A lényeg, hogy volt aki segítségünkre sietett, találtunk helyet az oldalnak. Kimentettük az rendszert, és egy kis küzdelem után elindult az motor. Biztos láttátok sokan, hogy volt némi probléma az átállás során, de megoldódott. Az a lényeg, hogy immár ismét van helyünk, ezért pedig köszönetet illik mondani Ivánnak – füle érjen bokáig :)

Ps: mivel a helyünk új, néha-néha még lehet kiesés, de türelem, nem vesztünk el, legfeljebb csak az admin flexeli a szervert. Előfordulhat pár perces szolgáltatás-leállítás, újraindítás, de aggodalomra semmi ok.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.