Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Londoni metrószerelvény képekben

IST 2011 február 5 2 megjegyzés

Felkerültek a netre az első képek a londoni Circle Line szerelvényéről. Nyilván nem a valósról, hiszen azzal tele van már a net, hanem inkább a TML-Studios által készített virtuális modellről. A jármű még építés alatt áll, viszont már így sem lehet panaszunk a kinézetére, remekül visszaadja az igazi hangulatát, bár ráfér majd az elhasználódottság megmutatása valamint némi koszolás. A szerelvényt a World of Subways sorozat harmadik részében vonhatjuk majd irányításunk alá, a megjelenésig viszont várnunk kell. Előtte elvileg érkezik a San Franciscoban játszódó szimulátor (2011. második negyedév), utána jöhet csak a WoS 3 (2-3. negyedév). Képek:

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  Marcell mondta:

  Sziasztok!

  Csak engem emlékeztet ez a karosszéria az orosz kocsikra? Vagy abban az időben mikor gyártották ez volt a divat, mint most az átjárható egy terű szerelvények?

  Üdv Mrcell

 • avatar
  morhange mondta:

  Emlékeim szerint akkoriban ez volt a sablon, erre volt igény, ezt gyártották szerte a világon. New York-i metró is hasonló stílusú.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.