Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Megjelent a 2011-es Bachmann katalógus

crash 2011 február 28 4 megjegyzés

Megjelent a Bachmann 2011-es katalógusa. Önmagában nem hír, hiszen minden évben elérhető. Ami miatt viszont meg érdemes melítenem egy post erejéig, hogy nem csak megrendelni lehet, hanem letölteni is. Ez nekem roppantul tetszik. Más gyártóknál is van újabban lehetőség arra, hogy on-line az ember megtekintse a katalógus tartalmát – esetleg valami flashes varázslással még lapozgathajtja is az eredeti katalógust on-line, de az szabadon letölthető, elmenthető katalógus ritka. Mondjuk én attól is frászt kapok, hogy az off-line, papír alapú katalógusokat pénzért adják. Mintha az étteremben az étlapot is csak pénzért adnák…..

Node elég a felesleges rizsából. A lényeg, hogy a Bachmann nagykatalógusa letölthető, vadítóan szép 0e és LGB dolgok vannak benne. A H0-ás és N-es kínálat sem rossz, de a nagyobb méretekben az ember lélegzete eláll, olyan szép modelleket produkálnak. Erre a linkre bökve érhető el a Bachmann letöltő oldala.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  Briko mondta:

  Pont ma nézegettem a szifonon az AppStore-ban, hogy van-e valami LGB-s cuccos, de csak Marklin katalógust találtam, természetesen az is fizetős…

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  A Maerklinnél még a levegő is fizetős….

 • avatar
  morhange mondta:

  Épp a múltkor nézegettem, hogy nyugaton (majdnem) minden fizetős, még egy – valamelyik szimulátorhoz készült – igénytelenebb vonat letöltéséért is fizetni kell. Itt meg elég jó minőségű dolgokat is ingyen lehet tölteni, (pl.: Alföld pálya).

 • avatar
  trainmodeller mondta:

  Hát, ez pont nem. Az újdonság katalógusok és egyebek ingyen vannak. A kereskedők is ingyen kapják. Kint Nürnbergben is ingyen volt minden újdonságlap (hoztam is, asszem kettőt…)
  Az a magyar sajátosság, hogy a kimért levegőt is pénzért adjuk, pláne a Vaterán :) (Ráadásul a Märklin pont ami PDF-ben letölthető a honlapjukról.)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.