Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

RailWorks mini frissítés

IST 2011 február 10 3 megjegyzés

Bár csúsztak vele egy napot, a railsimulator.com fejlesztőgárdája leszállított egy újabb frissítést RailWorks-höz, így aki csatlakozik a Steamre a programjával, annak automatikusan telepítődik a kis programocska és 116.3-asra módosítja a rendszert. Hajtás után láthatjátok miket módosítottak a játékban, de ne várjatok túl sokat: a nagyobb újdonságokat későbbre tartogatják a fejlesztők, így továbbra sincsenek hatásos fényszórók és túlemelés az ívekben, sem többjátékos üzemmód. Ami viszont van, az az értelmesebb HST fékek, aminek én mondjuk személy szerint nagyon örülök, végre nem mérföldekről kell elkezdeni a fékezést a szerelvénnyel. A füstöt viszont sikeresen elszúrták, amiatt némi további javítás várható a jövő héten. Addig is jöjjön a javítások listájának egy része:

- Új gyakorló küldetések (Tutorial) a kezdőknek, külön-külön elmagyarázva az egyszerű és a nehezebb vezetési módot
- A gőzösök is jelzik már az AWS törlő ikont a fülkenézetnek a kijelzőjén
- A gép által vezetett vonatok ütközését a Castle Rock pálya Cement Load küldetésében javították
- A szerkesztőben normálisabb betűméretet kapunk
- A RailWorks 2-t immár teljes mértékben lokalizálták orosz játékosoknak
- A német lokalizációt is továbbfejlesztették
- A vasúti átjárók immáron a gép által vezérelt vonatokat is észreveszik
- Fejlesztettek a brit szemaforokon
- Fejlesztettek az HST fékein
- A megtett távolság statisztikát immáron csak Carreer System küldetésekkel, azaz karrier módban fejleszthetjük. (Ez azért nagy érvágás, ugyanis ezekből nincs túlzottan sok, így az 5000 kilométer levezetése azért nem lesz egyszerű az alkalmi játékosoknak, maximum unásig játszanak egy-egy feladatot.)

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Letöltés előtt – bár a Steam automatikusan frissít, szóval most már mindegy… – érdemes biztonsági mentést készíti a saját készítésű, építésű pályákról, többen írták h az update kinyírta őket.

  Amit furcsállok, hogy a szintén friss oktatóküldetésekben az F4-es hud-on keresztül magyarázza a vonatok vezetését…miért kell ennyire erőltetni azt a vackot? Még az angolok sem szeretik.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Csak tippelni tudok:
  Az oktatóküldetéseket úgyis csak azok nézik meg akik még sohasem játszottak ezzel a programmal (vagy egyáltalán ilyen jellegű programmal), nekik meg talán elsőre szerencsésebb ezt megmutatni.
  Én speciel most töltöttem be először ilyen feladatot, kíváncsi voltam arra, hogy miben tud újat mutatni, mennyire jól magyarázza el mit kell csinálni. Semmiben és közepesen. :-)

 • avatar
  disc mondta:

  Azt érdemes megjegyezni ahogy a HST féket javították. A HST-ben fokozatokba “beesős” fékkar van, és így is volt a railworks 2-es frissítésig amikor sikerül elcseszni a fokozatos féket (úgy egészben ezt a lehetőséget, de alapon csak a HST használta ezt a lehetőséget)
  Most pedig simán átkonfigolták nem fokozatos módra, de a hiba még mindig ott ficeg. Jó kis parasztvakítós hiba megkerülés. Ezt egyébként bárki 1 perc alatt átírhatta volna a konfigban eddig is… csak ki kellett törölni a fék controljánál néhány notch sort.
  Ahogy olvasom az uktrainsimen, a szemaforokon valójában semmit sem fejleszettek.
  Tehát megint annyira jelentéktelen frissítés amilyet rendes fejlesztőnek nem lenne arca így kiadni, csak valami komolyabb mellett.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.