Főoldal » Egyebek, Forgalomirányítás, Szimulátorok, Virtuális Vasút

Találkozó február 6-án

IST 2011 február 2 Nincs megjegyzés

Alig néhányat kell már csak aludni addig, hogy ismét órák hosszú sorára leülhessünk játszani egy kicsit a számítógép elé vonatos programokkal. Ezen bejegyzés szándéka az, hogy aki esetleg elfelejtette volna, most abban rögzüljön: 2011. február 6-án 10 és 16 óra között (tehát nem a korábban írt 9-kor lesz a kezdés!), várunk titeket szeretettel a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban (www.kmo.hu, térkép lentebb) egy kis vonatozásra.
A kínálatból:

- Microsoft Train Simulator: Alföld 5 pálya bemutatója a készítő, Rőfi Ákos jóvoltából, valamint ZazA gépén Berlin-Köpenickben villamosozási lehetőség
- RailWorks – megannyi pályával
- World of Subways 2, azaz a berlini metró
- Densha De Go Ryojou-hen: villamosozás, HÉV-ezés Japánban
- OpenBVE: vezetés a kettes metró vonalán, valamint az új Ev3-as metrószerelvény bemutatkozása
- SimSig: forgalomirányítás a briteknél
- Stellwerk Simulator: ahogy a németek/hollandok irányítják a vonataikat
- Trainz: magyar tömegközlekedési járművek bemutatója BR120-tól.

A belépőjegy ára 300 Ft. A rendezvény helyszíne legkönnyebben Kőbánya-Kispest metró/vasútállomástól közelíthető meg pár perces sétával. Autósoknak a környéken bőven lehet ingyen parkolni, még ha nem is közvetlenül a KMO előtt. Térkép, az A-val jelölt helyen van a művelődési ház:

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.