Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Új Brawa weboldal

crash 2011 február 17 4 megjegyzés

Lesem az újdonságok miatt a Brawa honlapját – és mit látok? Megújult. Mondjuk ráfért már a ráncfelvarrás a weboldalra, hiszen a korábbi változat még az internet őskorából származik. Most azonban ennek vége, itt a szép, tartalmas, és könnyen használható weboldal. Mondjuk lehet, hogy csak az én butaságom, de magával ragadott a főoldalt betöltő gőzösös kép.
A tartalom kissé kibővült, például már fenn van a modellek alkatrészlistája – ha akarunk valamit rendelni, és elhagytuk az eredeti papírokat, innen gyorsan kikereshető. A tartalom az új, legördülő menükön keresztül pedig gyorsan elérhető, hála a logikus felépítésnek. Új a hírek szekció is, remélhetően gyakran frissítik.

Link: www.brawa.de

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  Norbi mondta:

  Örülök,mert végre lesz 3.korszakos SBB kocsi a krokihoz,és Halbik is,vezérlővel.De annak nem,hogy csak 2012 első negyedévre igérik a svájci kocsikat…no meg mindez mennyibe fog kerülni?

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Biztos hasonló árban lesznek, mint a Halbik.

 • avatar
  morhange mondta:

  Ha ilyen szépek a modellek mint a képeken, akkor azzal az a baj, hogy mindig késztetést érzek, hogy megvegyem őket :) Egyébként tényleg jó az oldal.

 • avatar
  rezgaras mondta:

  Szép ez a bajor modell. Jól kijön rajta a Maffei-féle ívelt oldalú, izmos hengerblokk…

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.