Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

13 perc tömény WoS3

IST 2011 március 19 8 megjegyzés

Minden szónál többet ér egy videó, pláne ha 13 perces:

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


8 megjegyzés »

 • avatar
  jsim mondta:

  Nem semmi! Az információs vagy segédablakról rögtön a Dead Space jutott eszembe (ott van ehhez hasonló infópanel). Persze ez nem baj, üt az rendesen! Nagyon várós! :-)

 • avatar
  Nygma mondta:

  Micsoda minőségi ugrás a BVE szimulátorhoz képest. Nem is a funkciókról beszélek, hanem ahogy a környezet szinte megszólal.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Nekem is nagyon bejön ez a videó. Jól látszik, hogy van még mit fejleszteni, de végre valahára be kell üzemelni normálisan a szerelvényt, el lehet játszani az utastájékoztatással, felszállnak az utasok, stb, stb, stb. A segédablak kicsit rikító nekem, de legalább jól látszik. A futáshang is bejön nekem, amennyire emlékszem valóban ennyire döcögős tud lenni némelyik londoni metróvonal, de ezt majd Nygma megmondja. Bizakodó vagyok, de messze van még a 2-3. negyedévre tervezett megjelenés.

 • avatar
  polonic mondta:

  Ez nem semmi! Nagyon hangulatos az egész.
  Új motor dolgozik alatta?

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Hol marad a please mind the gap? :p

 • avatar
  taurus-1047 mondta:

  Az U7-et is nagyon szerettem, és nagyon örülök ennek a hatalmas fejlődésnek. A beüzemelés, a hangok, az utasok, a látvány meg minden. 2-3. negyedév? Reméljük csak fejlődik, optimalizálódik addig. Nagyon úgy tűnik, hogy a San Fransisco motorja dolgozik alatta. Az is várólistás!

 • avatar
  m_anzi16 mondta:

  @Ibigoo Ha a videót megnézed az utastájékoztató rendszerrel be tudod mondani, azthiszem a 7es gomb..
  Szerintem (inkább remélem) hamarabb fog megjelenni, mert ha valaki követi a csúszkát az entwicklerblog-on, akkor láthatja, hogy nagyon elhaladt az “építés”. Már a San Francisco-s cuccot leelőzte, holott eredetileg a Bus-Tram Cable Car-t előbbre tervezték.

 • avatar
  Peti44 mondta:

  Nem rossz. Nagyon úgy néz ki, hogy nem fog a kivitelezésen elbukni az egész, mint a korábbi TML játékoknál (pl. City Bus Simulator). Van hova fejleszteni még, de tetszik, hogy az OMSI-nál azért komolyabban vették az összes gomb működtetésének lehetőségét. Én tutira a tulajdonosa leszek ennek.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.