Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Dobozos Trainz Simulator 12

IST 2011 március 19 3 megjegyzés

Dobozos, dobozos, mi abban az újdonság? – kérdezhetnétek. De nem kell, megmagyarázom a kiemelést: fémdobozról van szó. Ma láttam ugyanis Twitteren egy aprócska bejegyzést, amely az Auran honlapjára irányított. A weboldalat meglátva aztán dobtam egy hátast, mert nem semmi gyűjtői kiadást hoztak össze a hamarosan piacra kerülő Trainz Simulator 12 és a Trainz 10. évfordulója alkalmából: a mellékelt kép sokat elárul, de azért érdemes lapozni egyet, mert nyilván én is részletezem, hogy mit foglal magában a gyűjtői kiadás.

Na akkor lássuk felsorolásszerűen:
- Trainz 10. évfordulós gyűjtői kiadás fémdobozt, amelyet a Trainz csapat minden tagja aláírt
- Trainz Simulator 12 játékot, azaz a sorozat legújabb részét ami már tartalmazza a multiplayer módot is
- Számozott Trainz Gyűjtői Kiadás tanúsítványt (1-2500-ig terjed a számozás, tehát korlátozott a példányszám)
- Külön lapon a billentyűzetkiosztást
- Trainz Simulator 12 posztert
- 30 napos First Class Ticketet, amivel így gyakorlatilag egy hónapig lehet a Download Stationből gyorsan töltögetni a kiegészítőket
- 245 oldalas, kibővített gyűjtői kiadás kézikönyvet a Trainz Simulator 12-höz
- Minden gyűjtői kiadás vevője esélyt kap arra, hogy egyike legyen annak a 10 szerencsés nyertesnek aki Golden Ticketet találhat a dobozában. És hogy az mire jó? A tulajdonosa egész életében rendelkezni fog First Class Tickettel az Auran szerveréhez, a következő 5 évben ingyen kap meg minden Trainz terméket.

A fentiekkel együtt persze jár az is, hogy kiadásra kerül 2011. április 21-én a Trainz sorozat újabb tagja, ami a Trainz Simulator 12 nevet viseli. Ennek a legnagyobb újdonsága, hogy interneten keresztül immáron a barátokkal lehet játszani a multiplayer üzemmódnak a segítségével. Persze tovább csiszoltak a grafikai motoron is, valamint új útvonalakat is pakoltak a programhoz. Utóbbiak közül kiemelném a Debrecen-Nyíregyháza vonalat, amely mostantól így már része lesz az alapprogramnak. Azt hiszem ez azért nem semmi, ezúton is gratulálok Gurigáéknak ehhez, bár ezt már telefonon megbeszéltük amikor láttam a hírt. Emellett az angoloktól az East Coast Main Line-on mehetünk majd Kings Cross és Newcastle között, de megkapjuk az amcsik Wilmington-Philadelphia útvonalát, sőt, Dél-Kínában is vezethetünk majd.

És akkor jöjjön a feketeleves: a limitált példányszámú kiadás ára 149,99 ausztrál dollár, azaz 28 ezer forint körül. Plusz posta. Finoman szólva sem olcsó, visszagondolva még a StarCraft II gyűjtői kiadásom is olcsóbb volt, pedig abban a pendrive-tól kezdve a zene CD-n át az így készült DVD-ig volt minden, fémdobozos verzióban pedig a Fallout 3 is ennek az összegnek a felébe került. Szóval én sokallom az árát, de ugyanakkor nagyon-nagyon jó lenne egy ilyen.

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  morhange mondta:

  Szerintem annyira nem vészes az ára. Egy cikk szerint egy Angliában dolgozó buszsofőr megkeres 700.000 Ft-t is, amiből marad minden hónapban bármire elkölthető 300.000 Ft. Más nyugati országban sem lehet nagyon másképp szerintem. Ilyen viszonyok mellett nem nehéz kiadni 28.000 Ft-t, nekem sem esne nehezemre. Plusz még 1 hónapig lehet ingyen tölteni cuccokat, tehát csomó pénzt meg lehet így spórolni (vagy inkább átcsoportosítani?). Nem tudom mennyibe kerül összesen azon kiegészítők amiket le lehet tölteni ingyen 1 hónapon át, de szerintem jó befektetés lehet ez a pack.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Kissé félreérted, vagy én magyaráztam rosszul: az Auran honlapjáról bárki ingyen töltögetheti le a cuccokat, a First Class Ticket arra jó, hogy gyorsabban, mindenfajta korlátozás nélkül szedhetsz le téged érdeklő dolgokat.
  Azért külföldön sem csekély összeg a 28 ezer forint (az ár-érték arány szerintem alacsony más díszdobozos szoftverekkel összehasonlítva), de gyanítom pikk-pakk el fog fogyni a 2500 darab. Mondhatni Trainz rajongóknak kötelező. :-)

 • avatar
  morhange mondta:

  Áááh, vagy úgy, értem már. :) Ugyan nem vagyok rajongó, de elviselném a tulajdonlását egy ilyennek. :)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.