Főoldal » Címlap, Gépház

Naptár frissülés

crash 2011 március 23 3 megjegyzés

Le lettem tolva levélben az egyik olvasó által, hogy üres az idei naptár. Igen, igaza volt, és mivel itt a jó idő, lehet menni hétvégenként vonatozni, gyorsan fel is töltöttem az eseménynaptárt az idei kisvasúti napokkal és MÁV nosztalgia programokkal. Hamarosan a börzék időpontjai, és az előre ismert vasútmodell-kiállítások időpontjai is bekerülnek. Érdemes nézni, őszintén szólva én is gyakran figyelem a naptárat, van-e a hétvégén valami jó kis vonatos program, mert mindent nem lehet fejben tartani.Továbbra is áll a dolog, hogy ha valaki tud olyan eseményről, amit vasútbarátok, vasútmodellezők számára érdekes lehet, és ezt az infót meg szeretné osztani a közzel, akkor ezt az info@vonatmagazin.hu-ra küldje.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  JZ mondta:

  köszi, androidon mindig befrissítette az eventeket :)

 • avatar
  IST mondta:

  Azért csak ki kellene tenni valahova oldalra a következő öt esemény listáját. A virtuális vasút találkozó legközelebbi ismert időpontját felvittem, ha értesülök vasútmodell kiállításokról, akkor azt is felviszem. Azért bízom benne, hogy néhány klubvezető is megosztja velünk a kiállításaik dátumát.

 • avatar
  nazareth mondta:

  Apró korrekció az április 25.-i eseményhez: Erzsébet királyné beceneve Sissi, esetleg Sisi, de nem Sissy.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.