Főoldal » Vasút, Vasúti hír

Százötven éves a Déli

crash 2011 április 1 2 megjegyzés

Százötven éves évfordulóját ünnepli április 2-án, szombaton a Déli pályaudvar. Éremes kimenni aznap a pályaudvarra, mert járműparádé lesz az állomás első és második vágányán. Pontos információ nincs a dologról, csak annyi, hogy a járműbemutatót reggel kilenc, és délután négy között lehet megtekinteni. Állítólag lesz kinn Nohab, és 109-es gőzös, mint a Déli Pályaudvar ikonikus mozdonyai. Több konkrétum a rendezvénnyel kapcsolatban nincs, de szerintem érdemes lesz kinézni szombaton a Délibe, ha másért nem, mint pár fotót készíteni az esemény kapcsán.

Forrás : http://www.mav.hu/hirek/hir.php?mid=14d9303cec35d6
Kép: Wikipedia>

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  Benbe mondta:

  Tegnap csak az első vágányon volt kiállítás, a komáromi terepasztalkocsi, egy Ds poggyászteres kocsi (üresen), valamint egy Bbmot, egy nohab-formájú ócskavas, valamint (meglepetésre) a 328,054 pályaszámú gőzmozdony: http://www.benbe.hu/gallery/napi-vonatfotok-001/index.php

  DV 109-est nem láttam, lehet, ma az is kint volt. Mindenesetre a 328-ast, mivel sobormozdony, szerintem nagyon jó, hogy tudtuk a Parkon kívül fotózni!

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Csak szombat délután jutottam ki. Mivel a második vágányon egy mentetrend szerinti vonat állt, nem tudtam jó képeket készíteni.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.