Főoldal » Címlap, Vasút

Egy százalék a Nohaboknak

crash 2011 május 8 3 megjegyzés

Hamarosan itt  a május közepe, még van idő határozni mindenkinek az adója egy százalékáról. Mi mást is ajánlhatna az ember egy vasútbarát oldalon, mint a Nohab-GM alapítványt? Ők azok, akik megmentettek működőképesen egy M61 sorozatú mozdonyt, és egy másikat a szétvágástól. Az elmúlt évben M61 010 pályaszámú mozdonyuk egy magánvasút égisze alatt munkába állt, és fotós különmenetet is szerveztek vasútbarátok számára. A működőképes mozdony azonban még nincs a teljes versenysúlyában, van vele munka rendesen. Ezen tervezett kiadások miatt is dolgozott az elmúlt évben a Tízes, de  ugyanúgy, mint az előző években az alapítvány fogadja az adó 1%-ok felajánlását.

 

Szóval aki még nem döntött arról, hogy hová adja adója egy százalékát, annak itt a tipp: tessék a Nohab-GM alapítványnak adni az adó egy százalékát.

Bővebb információ az egy százalékról itt: http://www.nohab-gm.com/hu/1pcbanner_11.html

 

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  ROCOman mondta:

  “Mi mást is ajánlhatna az ember egy vasútbarát oldalon, mint a Nohab-GM alapítványt?”

  Mi mást. Mi mást is? Hát például a Magyar Gőzmozdonyokért és Vasútért Egyesületet! :-) Ők is várják és köszönik az 1%-okat.

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  Akkor tessék róluk írni egy szösszenetet, hogy tudjunk róluk is. Ez is az oldal célja!

 • avatar
  ROCOman mondta:

  Az egyesület 2007. januárjában alakult. Céljaikról, működésükről bővebben a http://gozmozdony.hu/ oldalon lehet olvasni. Kezük munkáját dicséri a KM mellett a parkban lévő kis gőzös megújulása, a budakeszin lévő 376-os, de több más egyesülettel közösen dolgoztak Kaposváron a vasútállomáson lévő mozdony rendbetételén, s most épp a siófoki állomás éke újul meg. Több-kevesebb rendszerességgel az Index gőzmozdonyos topikjában is hírt adnak magukról.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.