Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir, N

Kato Nohab előrendelés

crash 2011 május 24 2 megjegyzés

A Lemke idén bejelentette a Kato Nohabjának a magyar verzióját. A konkrét mozdony az M61 001 múzeumi kivitele lesz – a modell eredetije most a vasúttörténeti parkban van. Az elmondások alapján a modell exkluzív lesz, egy évig csak a soproni modellbolt kaphat belőle. A mai napon kiderült, hogy a modellek ősszel érkeznek. A Szemafor, soproni modellbolt ennek örömére akciót hirdet: a 129 Eurós modellt 115 Euróért kaphatja meg az, aki ezen a hét csütörtök estig (2011.05.28) leadja az előrendelését. 

Aki szeretne modellt rendelni, és biztos a dolgában, az csütörtök estig küldjön egy e-mailt a címemre, a rendelés tényét leírva, elérhetőségeket (e-mail cím, telefonszám) megadva. Összegyűjtöm a rendelést,továbbítom a Szemafornak, és ezzel a megrendelés él – aki rendel, biztos lehet benne, hogy a gépet megkapja. A modell ősszel jelenik meg, nem most kell kifizetni, van idő összerakni a pénzt addig, de aki most előrendeli, ősszel olcsóbban kaphatja kézhez. Természetesen  majd megoldjuk, hogy Budapesten lehessen – pl. a börzén – átvenni a gépeket.

Személyes kérés: csak az adja le a rendelését, aki tényleg komolyan gondolja, hogy kell neki a modell, ne legyen visszatáncolás. Én csak összegyűjtöm a rendeléseket, elküldöm a Szemafor modellboltnak, és ha valaki le akarja mondani a rendelést, majd a modellbolttal kell ezt rendeznie. Szóval: csütörtökig lehet a dolgon gondolkozni, utána már közvetlenül a bolttal kell rendezni, ha valaki rendelni akar, és az nem garantált, hogy a később rendelőknek lesz árengedmény.

 

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

  • avatar
    Flöcsy mondta:

    És hol lehet felvenni a kapcsolatot a bolttal?

  • avatar
    crash ( a szerző ) mondta:

    E-mailben: szemafor@klaris.hu

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.