Főoldal » H0, Modellvasút, Modellvasúti hir, N

Új Noch épületek

IST 2011 május 6 Nincs megjegyzés

A cím nem tökéletes, mindjárt meg is magyarázom miért: a Noch új épületeket jelentett be H0, TT, N és Z építési nagyságokban, viszont ezek az épületek nem teljesek, hanem kvázi félbevágottak. Ennek megfelelően leginkább arra jók, hogy remekül meghúzódjanak a háttérben, a sima poszterként alkalmazott háttereknél kicsit 3D-sebb hatást adjanak. A csavar a dologban az, hogy CD-n érkeznek ezek az épületek: 4 különböző lemezt fognak árusítani, amelyeken JPEG és PDF formátumban tárolják majd az épületek külsejét. Ezeket a vásárlónak kell kinyomtatni és a CD-t is tartalmazó kitben megtalálható 10 lap egyikére ragasztani, majd összeállítani a kívánt épületet. Nyilván ha elfogynak a lapok attól még lehet többet nyomtatni, csak akkor már saját feladat a szükséges, megfelelő tartású lap beszerzése.
Ez a fajta megoldás már régóta ismert, bár eddig én még csak úgy találkoztam vele, hogy internetes boltban lehetett megvásárolni egy-egy épületet, aztán letölteni a kellő file-okat és magunknak beszerezni a hozzá való lapokat. Így, CD-n és csomagban árulva még nem, nem tudom mennyire tud működőképes lenni ez a fajta modell. Mindenesetre lapozás után láthatjátok, hogy mi kerül a kínálatba:

60300-as számon városi épületek, 12 fajta többemeletes házzal:

60306-os számon belvárosi házak, 9 típusú régi stílusú házak:

60308-as számon 8 fajta alpoki ház:

60310-es számon 11 fajta ipari/kereskedelmi épület:

 

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.