Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir

Flirt N-ben: még várni kell

crash 2011 június 10 Nincs megjegyzés

Napokban frissült a ModellBahnunion honlapja, és két új N-es Flirt tűnt fel: A WestfalenBahn és az Eurobahn változat. Miért is írom ezt? Mert korábban bejelentették, hogy lesz svájci Flirt, amelynek ajtókiosztása (1+2+2+1) megegyezik a Hazánkban is üzemelő Flirtekével. Mivel itthon a modellezők vásárlóereje kicsi, remélni sem lehet hogy lesz magyar kivitel, örült mindenki ennek a svájci modellnek – jó lesz átfestésnek. Mint kiderült, a beharangozás téves volt, és nem a magyar kivitelnek megfelelő motorvonat került a boltok polcaira. Mivel a remény hal meg utoljára, várni kell, hátha majd azt is kiadják, hiszen a magyarnak megfelelő ajtókiosztású változatból is mozog jópár a svájci vasúton.

Node vissza a post eredeti témájához: a héten frissült a Modellbahnunion weblapja, és két újabb flirtet vettek tervbe, mint ahogy fentebb írta. Azonban ezek is egyajtósak, akárcsak a német kivitel. Az Eurobahn verzióról már lehet prototípus képet is látni, ez alapján szép modell lesz – azonban én még mindig arra várok, hátha kijön egy olyan változat, amely jó átfestési alapot kínál egy magyar verzióhoz.

Képek: modellbahnunion.com

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.