Főoldal » Modellvasút, Modellvasúti hir, N

Kato N-es Amtrak készlet

crash 2011 június 30 3 megjegyzés

A Kato az utóbbi időben ráállt az N-es személyvagonok különféle szériáira. Először voltak a Zephyrek, majd a régi kétszintes kocsik, és most az “intercity” Metroliner kocsik. Az Amtrak 40-edik születésnapja alkalmából több vonatszettet is ki fognak adni, ennek első hírnöke a Phase 4 Amfleet set. Az új Metroliner és a kétszintes “Viewliner” hálókocsik mellé csomagolták a már korábban meglévő P42-es Genesis mozdonyt, és és egy postakocsit, és meg is született az új szett.

A kiadásnak két különlegessége van: egyrészt gondolom, hogy a szett most lesz csak kiadva ebben a formában, másrészt pedig, hogy ebben debütálnak az új kocsik. Aki fogott már kézbe a Kato újgenerációs kocsijaiból egyet is, annak nem kell mondani: az Európában megszokott H0-ás minőséget igen rendesen megszégyenítő modellekről van szó. Pontos kidolgozás, apró részletek, kiváló festés jellemzi a modelleket. Node, nem akarom a szót sokáig csépelni, inkább jöjjön néhány kép, és mindenki nézze meg, vajon tényleg van-e alapja annak, hogy a Kato-ról mindenki csak szuperlatívuszokban beszél.

Képek: Kato

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.