Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

San Francisco: június 29?

IST 2011 június 16 4 megjegyzés

Pünkösd hétfőn érdekes hírt tett közzé a TML-Studios csapata. Eszerint 2011. június 29-én kerül kiadásra a Bus- & Cable Car-Simulator nevű termékük. Nem vártam volna, hogy ilyen hamar megjelenik úgy, hogy a World of Subways Volume 3 – London Underground sincs még a piacon dobozos verzióban. Mindennek az lehet a magyarázata, hogy külön-külön kiadóval szerződtek le az egyes programokra, a BCCS-t az Astragon fogja kiadni, akikkel sajnálatos módon nincs kapcsolatom, viszont a termékeiket itthoni szoftverboltok is forgalmazzák. Akik nem tudnak addig várni azoknak javaslom az Amazon honlapjáról való rendelést, reméljük szállítanak kis hazánkba is, bár biztos, hogy a megjelenést követően a szokásos internetes kereskedőknél is lehet majd kapni. Az ár 18-20 euró környékén mozog. Addig is lapozás után egy tech-demot is láthattok a programról, bár sajnálatos módon buszra van kihegyezve és nem villamosra.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  Bvmot mondta:

  Őszinte legyek még mindíg kételkedek ebben. Azt szép és jó látni hogy kb az OMSI-val van egy szinten a szimuláció, tehát itt is kell gépészkedni nem csak vezetni, de nekem a vezetés élményét nem adja úgy vissza mint az OMSI (a videó alapján). Lehet a darabos kormány mozgás miatt. Jó lenne látni hogy gáz-fék esetén a kamera is mozog e mint az OMSI-ban. No meg a hangra is kiváncsi volnék. Azért ennyi videó után már illő lett volna egy menethangos videót is berakni.
  Az viszont biztos hogy ezt moddolni kb olyan egyszerű manőver lesz mint az OMSI-t.

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Én továbbra sem várok tőle igazi szimulációt, túl szerteágazónak tűnik a program, túl közel van hozzá a WoS3 megjelentetése és az árazása sem sugallja azt, hogy “komoly” programmal van dolgunk.
  Ha kellemesen visszaadja egy nagyváros hangulatát, hogy milyen lehet ott vezetni különböző járműveket, akkor én már elégedett leszek. Az újonnan a honlapra kitett képek alapján azért kezdek ebben kételkedni.
  Mindennek ellenére én már alig várom, hogy villamosozhassak San Francisco-ban.

 • avatar
  Ikarus 242 mondta:

  Leginkább a trolit várom benne. Remélem megcsinálták a vezetékek csapkodásának és a váltókon áthaladó szedő hangját is. Meg remélem itt már normális utasmennyiség van, nem 4-8 ember, és hogy normálisan tempósan szállnak fel.

 • avatar
  Bvmot mondta:

  Lehet igazad van IST. A nagy méretű pályával és több féle járművel bíró szimulátor lehet eleve nem is tervezték olyan brutál komolyra mint az OMSI-t. Mindenesetre kiváncsi vagyok a csuklós buszokra és a trolira. Csuklós busszal ugyanis az OMSI-ba még lesz probléma, ha csak a harmonikára gondolunk. Érdekelne hogy itt megoldották e. No meg a csápra is kiváncsi leszek, de szerintem csodát ne várjunk az áramszedővel. Követni fogja a vezetéket de a rugalmasságából adódó lengést szerintem nem fogja kezelni a program.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.