Főoldal » Kiállítás, Modellvasút

Balatonlelle Modellvasút Show

IST 2011 július 14 3 megjegyzés

2011. július 23-31. között kerül megrendezésre a Balatonlelle Modellvasút Show. A szombathelyi egyesület nagy modulrendszere lesz a kiállítás gerince, amit immár digitális vezérléssel átalakítva (fékezőmodulok, hangos mozdonyok) üzemel, mindez kiegészülve klubtagjaik és osztrák modellező barátaik segítségével és közreműködésével felépített és üzemeltetett nemzetközi vonalszakasszal, ami digitális üzemű. Ehhez a rendszerhez csatlakozik a már ismert körfűtőházuk a hozzá kapcsolódó kiszolgáló létesítményekkel. A kisebbek az LGB kertivasúti illetve nagyobb méretarányú modellek megtekintésével mulathatják az időt. A helyszínen a szombathelyi BYG Modellboltban lehet vasútmodelleket vásárolni, illetve a helyszínen lesz tombolaárusítás, aminek fődíja egy kezdőkészlet a modellbolt felajánlásával, de kisebb nyeremények is hazavihetők (kártya; naptár; hűtőmágnes…)
Minden további információ a plakáton!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


3 megjegyzés »

 • avatar
  Szabee mondta:

  Lehetőségem volt részt venni rajta, csináltam is pár képet, nagyon szép volt. Ha érdekel titeket, akkor elküldöm a képeket és kikerülhetne az oldalra. :) Bár nem mindig jó minőségben sikerültek sajnos!

  Üdv
  Szabi

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Én nagyon örülnék neki ha átküldenéd az info kukac vonatmagazin pont hu e-mail címre, azért gondolom akad köztük néhány használható. :-) Ha írnál hozzá még pár mondatot arról, hogy mi tetszett, mi nem tetszett, mekkora volt a kiállítás, mit lehetett látni, azért meg külön hálás lennék.

 • avatar
  Szabee mondta:

  Rendben, a cikket és a képeket elküldtem az általad megadott e-mail címre. :)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.