Főoldal » Érdekesség, Lapszemle, Könyvbemutató, Vasút

BritishRailways.tv

crash 2011 július 12 2 megjegyzés

Nem szokásom túl gyakran honlapajánlókat írni – lapszemlét is már jó ideje nem írtam, de most következzen egy ilyen téma. Esti internetes bóklászásom közben bukkantam a BritishRailways.tv oldalra. Nem vagyok egy nagy angol vasút fan (najó, a class66 azért nagy kedvenc), de a monitor előtt ragadtam egy pár órára az oldal hatására. A honlap a vonatmagazinhoz hasonló közösségi oldal, ahová mindenki szabadon tölthet fel általa készített angol vasúti témájú videókat. 

Elég sok, különféle témájú vasúti video van fenn az oldalon – nem csak rövid klippek, jelenetek, hanem rendes dokumentumfilmek is. Az oldal flash technológiát használ, vannak fenn HD videók is, ezek között van több igen jó alkotás is. Akit érdekel az angol vasút, vagy csak egyszerűen szeret vonatos videókat nézegetni, annak ajánlom az oldalt.

Ps: Mire emlékeztet a lenti színterv? :)

Képek: BritishRailways.tv

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


2 megjegyzés »

 • avatar
  budai mondta:

  Köszi ezt a honlap ajánlást. Nekem alapból a német és a svájci vasút a szívemcsücske. Nekiültem belenézni ebbe az oldalba és láss csodát, tetszik, érdekes. Szép dolgokon lehet csemegézni. Rendszeresen fogok ott leskelődni.

 • avatar
  IST mondta:

  Én a múltkor a BSI csatlakozókról néztem végig oktatófilmeket, igaz nem a britishrailways.tv-n, hanem a RailNetChannel-en. Egészen pontosan ezt is megnéztem:
  http://www.railnetchannel.tv/default.aspx?c=3
  Jó kis oktatóanyagok vannak fenn, teljesen érthetők és jól bemutatják mit kell csinálni.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.