Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

RailWorks akciózás

IST 2011 július 2 4 megjegyzés

Készül egy hosszabb lélegzetvételű bemutató is a hétvégére (amint sikerül teljesen kiásni magunkat az ablak- és ajtócsere valamint egy kedves szomszéd általi leáztatás romjaiból), viszont addig nem szeretnék elmenni amellett a tény mellett, hogy csak ma 75%-kal olcsóbbak a Steam-en a RailWorks kiegészítők, na meg maga az alapprogram is. Akinek van internetes fizetésre képes bankkártyája az jobban teszi ha nekiáll bevásárolni, ugyanis olyanokat ki lehet fogni, mint a nem egészen 6 eurós Isle of Wight pálya, a 7,5 eurós Glasgow Airport Rail Link, vagy a nemrégiben tesztelt Portsmouth Direct Line 7 euróért. Nem mellesleg az alapprogram is csak 7,5 euró. Az akció egynapos, ma este hétig tart, de utána is 50%-os kedvezmény lesz mindenre még pár napig, legalábbis úgy indult a történet. Szóval akit érint annak hajrá!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


4 megjegyzés »

 • avatar
  Ibigoo mondta:

  Vásároltam is gyorsan kettő rw kiegészítőt ;)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Láttam, többen is kihasználtuk az akciót. Mondhatni nagy sláger volt a Portsmouth Direct Line köztetek. :-)
  Én egy Class 57-es és 67-es dízelmozdonyokat, a Class 101-es motorvonatot, a Doncaster Works pályát szereztem be magamnak.

 • avatar
  polonic mondta:

  Én is vásároltam, 3-at ráadásul.
  Bristol-Exeter
  Edinburgh-Glasgow
  Portsmouth Direct Line

 • avatar
  jsim mondta:

  Magam is most szereztem be az Edinburgh-Glasgow (Thomson Interactive fejlesztés, tehát kötelező darab) :-) , valamint a Portsmouth-Woking pályát a class 450 Desiro-val, végül megtoldottam az egészet egy class 67-es dízelmozdonnyal. Ennyi pénzért nagyon megérte, egészen igényes kis kiegészítők ezek… :-)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.