Főoldal » Érdekesség, Modellvasút, Modellvasúti hir

Kato E5

crash 2011 augusztus 9 10 megjegyzés

N-es méretben a Kato legújabb durranása (a mindenki által féllábon várt Unitram kiegészítők mellett) az E5-ös Shinkansen modellje. A post azért született, mert bóklásztam a neten, és ráleltem az E5 promóciós videójára. Az ember megnézi, és esik az álla, szinte önkéntelenül nyúl a “Buy” gomb után. Ha az ember tüzetesebben megnézi a videót, akkor a környezet nem más, mint parkettán összerakott Unitrack pálya, mindenféle terep nélkül. Azonban a fényekkel, beállításokkal való játék annyira hatásos, hogy az ember nem is foglalkozik azzal, hogy pl. függöny van a háttérben. Nekem nagyon megtetszett, gondoltam megosztom veletek.

Kép / videó: Kato

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


10 megjegyzés »

 • avatar
  pre-zli mondta:

  Na pont így kell ezt csinálni: Csak semmi sallang (terep, dísz, környezet) ne zavarja a vonatban való puritán gyönyörködést! Viszont kell hozzá egy 40 négyzetméteres szalon mindenféle bútor nélkül, meg egy vagyonra való sínanyag (a másik vagyonra való vonatokról nem is beszélve).

 • avatar
  Benjibuu mondta:

  Lehet tudni az árát ennek szépségnek ?

 • avatar
  crash ( a szerző ) mondta:

  120 dollár a háromrészes alapszett, az első, három részes kiegészítő 72 dollár, a második – négyrészes kiegészítő – 83 dollár. Ennek is van ára rendesen…

 • avatar
  IST mondta:

  A PJ-nél volt egyben is a három szett némileg olcsóbban, bár ha ezekkel az árakkal számolod az is 275 dollár, 54 ezer forint. Ebből van egy igen pöpec 10 egységes motorvonatod. Szerintem nem rossz ár érte egyáltalán…

 • avatar
  terkoz mondta:

  Arra gondoltam összeállítok egy 1980-as balatoni vonatot.
  Nohab: 32e
  vagon: 18e
  vagon: 18e
  vagon: 18e
  vagon: 18e
  __________
  104e
  és ez még nem 10 egység!
  Na miért is nehéz a hazai téma!!?

 • avatar
  Benjibuu mondta:

  Köszi az infot, egyébként szerintem sem olyan vészes ár érte.

 • avatar
  IST mondta:

  @terkoz:
  Nem csak az ár miatt nehéz a hazai téma, de persze az sem kispályás. Mondjuk a Kato is érdekesen nyomja: az európai modelljeik jóval drágábbak a japánoknál. Gondolom egyrészt a kereslet, másrészt amiatt, hogy itt magasabb árat is hajlandóak kifizetni a modellezők.

 • avatar
  vbencus mondta:

  nagyonszépen fotózták.
  és a zene is passzol.
  pöpec.

 • avatar
  kgadam mondta:

  Lassan meghülyítetek ezekkel a japán csodákkal. Tudnátok vásárlás/rendelés/szállítás ügyben tanácsot adni?
  Vagy Hobby Search és kész?
  Köszönöm!

 • avatar
  IST mondta:

  Hobby Search vagy Plaza Japan. Jól bejáratott bolt mind a kettő. Megrendeled, postázzák, ennyi. :-)
  Szállítás ügyben esetleg annyit, hogy a HS-nél a termékek jó részénél választható a SAL postázás is, nem csak az EMS. Előbbi előnye, hogy jóval olcsóbb, hátránya viszont, hogy kb. egy hónap amíg befut, nem lehet nyomon követni a csomag útját, előfordulhat az elkallódása. Utóbbi drága (nagy csomagoknál vagy nehéz pakkoknál (újságok!!!) különösen az), cserébe 3 nap alatt befut és a neten követhető a termék útja.
  Azért ha veszel valamit akkor szívesen látjuk az arról készült fotókat és élménybeszámolókat egy tetszési index-szel. :-)

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.