Főoldal » Érdekesség, Vasút, Vasútfejlesztés

Max Maulwurf, a kisvakond

B.Zsolt 2011 augusztus 30 Nincs megjegyzés

Aki utazott már Németországban vonattal, biztosan összefutott már a Deutsche Bahn kabalaállatával, Max Maulwurf-val, a kisvakonddal. Max immár 18 éve tájékoztatja az utasokat az aktuális felújításokról, vágányzárakról és egyéb építkezésekről. Márpedig ezekből Németországban akad bőven! További ICE vonalak, új főpályaudvarok, új város alatti alagutak, bővülő S-Bahn hálózat, folytatódó vasútvillamosítás…, hogy csak párat említsek.

A grafikák nagyon ötletesek, minden képen felfedezhetünk vicces, apró részleteket ami a vasúthoz kapcsolódik. Ezek a grafikák igen változatosak és többféle méretben is rájuk akadhatunk, miközben várunk a vonatra, átsétálunk az aluljáróban vagy csak a hirdetményeket böngésszük.!

Ezekből a képekből nyújtok most át egy csokorra valót! :) Akinek megtetszett, az további képeket találhat a Deutsche Bahn weboldalán a http://www.deutschebahn.com/site/bahn/de/bahnwelt/maxmaulwurf/maxmaulwurf.html címen.

Max egy állomás várótermében

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.