Főoldal » Énblog

Hétvége

IST 2011 szeptember 19 10 megjegyzés

Az elmúlt hétvége igencsak sűrűre sikeredhetett ha az egyszeri közlekedésrajongó úgy döntött, hogy felkeres minden programot ami valamilyen úton-módon meg lett hirdetve, elég csak a szokásos gőzmozdonyparádéra gondolni a Füstiben, Matizékra Rákoshegyen, a Kulturális Örökség Napja miatt meghirdetett BKV-s programokra (nem mellesleg ezen a szombaton troli nyílt nap lesz). Jsimmel és btx-szel azonban nem itthon töltöttük az elmúlt három napot, hanem például a képen látható helyen. Készült némi fotóanyag amit megosztok veletek, a tervek szerint jön majd élménybeszámoló a srácoktól is (mivel először voltak ott), csak némi idő szükségeltetik mindehhez. Addig álljon itt egy kép egyfajta rejtvény gyanánt, hol látunk (a város nem lesz nehéz, na de a pontos hely…) és mit?

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


10 megjegyzés »

 • avatar
  pre-zli mondta:

  Szeretem a rejtvényeket :)

  Esetleg Chalfont & Latimer?

 • avatar
  Bvmot mondta:

  Huhh. Mókás az a csepp kis szerelvény középen. :) Tudtam hogy nincs eltúlozva a mérete, de így egymás mellé állítva ütköznek ki a méretbeli különbségek igazán.

 • avatar
  Sunocske mondta:

  Tippelek: Wembley Park.

 • avatar
  Sunocske mondta:

  Másik tippem: Rayners Lane

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Már éppen írtam volna, hogy meleg-meleg, de aztán Sünöcske itt három perccel ezelőtt eltalálta. Valóban Rayners Lane, itt válik ketté (vagy ér össze) a Piccadilly és a Metropolitan.

 • avatar
  Sunocske mondta:

  Sőt, a második tippem biztosan jó.

  A jobb oldali “nagy” szerelvény egy, a Metropolitan vonalon közlekedő A60 Stock, mely épp Uxbridge felől érkezik (és a kijelző alapján csak a Baker Streetig közlekedik – gondolom sűrítő járat). A középső vágány kihúzó, ezen a Piccadilly Line egyik 1973 Tube Stock-ja látható. A balon pedig a Metropolitan új szerelvénye, melyet 2010-ben állítottak üzembe, egy Bombardier S Stock.

  Na, ügyes voltam? :)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Aha, a sűrítő járatban viszont tévedsz. :-)
  Hétvégén – szokás szerint – egy rakat helyen végeztek munkákat a hálózaton, így a Metropolitan csak Baker Streetig járt.

 • avatar
  crash mondta:

  Szerintem ez Kőbánya-kispest, csak valaki éppen angol napot tartott a terepasztalon :)

 • avatar
  Sunocske mondta:

  Ja, hogy ennyire előrehaladott állapotban vannak IST moduljai? :)

 • avatar
  Nygma mondta:

  Erről lekéstem, Rayners Lane, Uxbridge felé nézve.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.