Főoldal » Érdekesség, Vasút

Reklámok innen-onnan

IST 2011 szeptember 21 8 megjegyzés

Könnyed esti szórakozásként nézzünk meg együtt néhány vonatos reklámvideót. Válogattam néhányat a kedvenceim közül, de szívesen látnék hozzászólásokban tőletek is linkeket. Pattogatott kukoricát-kólát bekészíteni, induljanak a filmek, kezdésnek mindjárt egy rövid, francia építős filmmel!

Maradjunk Franciaországnál, ezúttal egy hosszabbal amely az SNCF átalakulását mutatja. Nem érdemes áttekerni, a régi után jön az új a végén egy meglehetősen pofás vonattalálkozóval.

Ismét francia reklám, kedvesen jópofa:

Következzék egy a South West Trainstől ami nem a fenti vonulatot képzi, hanem a viccesen információt adó darabokat, ezúttal a napi 399 998, 399 999, 400 000 utasról:

Kicsit rossz minőségben, de jópofa indiános Virgin Trains-es hirdetés:

Nem reklám, de nem maradhat ki a japán Yamanote vonal dala. Arról híres, hogy az állomások neve van benne elénekelve szépen sorban. A dallama hihetetlenül fülbemászó, így aztán simán meg lehet jegyezni, hogy mi jön egymás után. Nyilván nekünk nem árt ha memorizálás közben igénybe veszünk egy “olvasható” verziójú térképet…:

A Railjet pedig így készül:

A kihagyhatatlan brit HST hirdetés rendőrmozdonnyal (tényleg megcsinálták!):

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


8 megjegyzés »

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.