Főoldal » Szimulátorok, Virtuális Vasút

Zusi 3

IST 2011 október 13 13 megjegyzés

Emlékeztek még rá? No meg a töménytelen ígéretre mind tudást, mind megjelenési időt illetően? Ha igen, akkor íme egy videó a bétából, egy link pedig a 25 nap múlva kiadásra kerülő demó verzióhoz! A találatért köszönet repastamnak, én már őszintén szólva teljesen feladtam, hogy lesz ebből valami.

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


13 megjegyzés »

 • avatar
  gojozoom mondta:

  Hoppácska….lehet hogy mégis lesz kompetítora a Railworks 3-nak? Igaz, hogy csak 2D pilótafülke van, de nekem tetszik ez a fotóbol átalakított panel.

 • avatar
  galbert mondta:

  Hűha!

  Én meg már azt hittem, soha nem fog megjelenni :) Ha hozza azt a realizmust, amit a Zusi 2 (és miért ne hozná), akkor öröm és bódottá.

  És már szeptember 19 óta kint van a videó… Lehet, gyakrabban kéne olvasnom a Zusi fórumot? :)

 • avatar
  Norbi mondta:

  Nem rossz.De az alagútban miért nem világít a fényszoró?

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  @galbert:
  Meglátjuk, meglátjuk. Nagyon kíváncsi vagyok a demóra. Azért ha érdekeset találsz a Zusi fórumon, akkor bátran oszd meg azt velünk! :-)

  @Norbi:
  Ismerős kérdés, csak másik programhoz kapcsolódóan. :-D

 • avatar
  galbert mondta:

  @IST:
  osztom, osztom, csak mostanában a fórum felé sem néztem, de ezek után majd gyakrabban teszem :)

 • avatar
  gojozoom mondta:

  Ezzel a világítás dologgal az a furcsa, hogy a fejlesztőktől folyton csak azt hallja az ember, hogy milyen komplex feladat. Nem tudom, a kemény 240 MB-os Euro Truck Simulator-ban tökéletesen lett kivitelezve, még reflektor is van a tompított mellé…

 • avatar
  Peti44 mondta:

  @gojozoom:

  Az hagyján, de a világítást kezdetleges módon még az ingyenes OpenBVE is tudja. Bár ez tényleg kezdetleges csak, de az ingyenességhez képest egész tűrhető.

 • avatar
  disc mondta:

  a világítás könnyű feladat… ha nem egy brutálisan elavult 3d motorba kell rakni ami úgy készült hogy az egyetlen igazi fényforrás a nap, minden más textúra…

 • avatar
  LEVIBOY mondta:

  Ígéretesnek tűnik! Olyan, mintha a Loksim3D feltuningolt változata lenne. Máris reálisabb a menetdinamika, mint a Railworks 3-ban, pedig nincs benne semmi csicsa… (vagy pont ezért?:D)…

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Ha menetdinamikára vágysz abban a Zusi 2 is jó volt, szerettük is érte. A Zusi 3 elvileg fizikailag még jobb lesz, na meg a grafikája is feltuningolt, kár, hogy több évvel ezelőtti színvonalra. Ennél 2011-ben (2012-ben, vagy amikor kiadásra kerül…) többet várnék.

 • avatar
  JZ mondta:

  Leviboy,

  javaslom az RW3 mélyrehatóbb tesztelését. lehet belescriptelni sokmindent, lásd az acela orrkúpja, vagy infokijelzője.

  btw. menetdinamika, valamelyik USA hegyipályán vonó+tológéppel 130 kocsis tehervonatot olyan szépen be lehet bicskáztatni, ha túl sok hátul a mozdony…vagy mondhatnám azt, hogy több mozdonyos üzemnél az első mozdony jobban elpörög csúszós időben, mint a harmadik, aminek a teljes tapadása megvan.

  szóval nem az EU/UK-s pár kocsis RW vackokból tessék levonni a konzekvenciát

  bocs IST, nem áll szándékomban az angol vasutat sértegetni, csak gyalázat amit az RW-sek elkövettek a default dolgokban)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  @JZ:

  Nem, nem, nem találom sértőnek a hozzászólásodat, teljesen rendben van. Én csak azt nem szeretem amikor valaki mindenben csak a rosszat keresi és a pozitív dolgoknak nem tud örülni. Én is látom az RW hibáit, de azoktól függetlenül kellemes szórakozást nyújtó programnak tartom. :-)

 • avatar
  IST ( a szerző ) mondta:

  Carsten szavait esetleg lefordíthatná valaki aki tud németül. :-)
  http://forum.zusi.de/viewtopic.php?f=47&t=10409

  Már csak 3 nap…

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.