Főoldal » Forgalomirányítás, Virtuális Vasút

JBSS Bahh: Zoom4 most már mellékvonalakon is!

B.Zsolt 2011 november 7 1 megjegyzés

Egy hirtelen ötlettől vezérelve újra elővettem a JBSS Bahn-t, és egy “kicsit” rajzolgattam. Azért az idézőjel, mert a sokat szidott szerkesztő most sem kényeztetett el, rengeteget kellett görcsölni az eredményért.

A legújabb zoom4-esítés “áldozata” a Bzmot motorkocsi lett.

Először csak egy sima zoom4-et szerettem volna, de kiderült, hogy az eredeti jármű vagy 50 cm-mel magasabb, és több, mint egy méterrel hosszabb, mint amilyennek lennie kellene. Így inkább a nulláról rajzoltam újra az egészet. A méretei pontosabbak, bár még mindig nem az igazi.

Sajnos a program korlátai miatt kicsit csalnom is kellett. A jármű túl rövid, hogy normálisan modellezni lehessen. Most vagy megnyújtom aránytalanul, vagy máshogy csalok. Így inkább a kapcsolókészülékét hosszabbítottam meg. Ez látszik is a képen, hogy messze vannak a kocsik egymástól. Ez így sikerült… Update: Sikerült megoldanom a zoom1 nézet hátrányára. De inkább a zoom1 legyen rosszabb, mint a zoom4!

És ha már benne voltam, kapott belső világítást is és nyitható ajtókat, és akkor már miért ne legyen mind a két színben? :)

És hogy megérte-e a befektetett munka? Ezt a képre kattintva mindenki döntse el maga!

Mellékvonali hangulat Bzmot motorkocsikkal a JBSS Bahn-ban.
A hátsó gazos csonkavágányon a játék eredeti kocsijai. Ideje nyugdíjazni őket!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    IST mondta:

    Nekem tetszik. És a járgányok közötti távolság sem zavaró szerintem.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.