Főoldal » Forgalomirányítás, Szimulátorok, Virtuális Vasút

Programajánló – VVT

IST 2011 november 1 1 megjegyzés

Engedelmetekkel felhívnám rá a figyelmet, hogy e hét végén, azaz november 6-án vasárnap ismét Virtuális Vasút Találkozót rendezünk. A helyszín a jól megszokott Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház, az időtartam szintén (10-16 óráig). A programoknál annyiban tervezünk újítást, hogy megpróbálkozunk egy kis Trainzes hálózati játékkal, valamint a Maszyna is három gépen képviselteti magát, így akár ott is összejöhet a többjátékos üzemmód. De persze lesz még Microsoft Train Simulator, openBVE, SimSig, World of Subways, meg ott leszünk mi is, így ha játszani vagy csak szimplán beszélgetni támad kedvetek, gyertek el!

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...


1 megjegyzés »

  • avatar
    Marcell mondta:

    Sziasztok!

    Maszyna Multit leteszteltük ,de sajnos nem működik mert még nincs kinn a szerver program, ami nélkül nem látják egymást a gépek. Viszont vasárnap 3 géppel és egy meglepetés járművel megyünk. A járműről annyit árulok el ,hogy nem saját gyártmány a modell ,de szabadon letölthető és a készítő is engedélyezte a Maszynába való megjelenést, a jármű még valósághű vezetőállással is rendelkezik és vele együtt karácsonytól teszem majd letölthetővé.

    Üdv Marci

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.